Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumu felaket tellalları basmıs yine

rie 5 dk önce kraldı şimdi yancı
sinan maçtan önce messiydi maçtan sonra barış özbek
bruma maçtan önce 100 milyon euroydu maçtan sonra 12 milyon euro+taksit
diarra az önce bizdeydi 5 dk sonra inamoto'ya düştük.
çok dalgalı forum çoook

Ntvspor yine rengini belli etti dün 3 saat azizi canli verdiler bizim aciklamayi haber bile yapmadilar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar karamsar olmayın yahu alt tarafı tak kulvarda mücadelle edecez anamızın liginde..Orta sahay diarra gelsin bu halde bile oluruz.. Bakmayın siz kapanan kontraya çıkan iyi hazırlanmış karabük karşısındaki oyuna.. Beğenmediğimiz brumalar sinanlar deplasmanlarda dağıtır bu takımları...Yeterki diarra vb sağlam biri gelsin Selçuk kulübeye gitsin yada performans arttırsın işler değişir..

Ben diarraya fitim zaten son 5 gün..Elimizdeki çöpler gitsin yeterki.. Salih umut olcan tarık gitsin diarra gelsin yeter..

Ünal Başkan bu azize "kontrolünü yitirmiş zaat" demişti. O günden beri sağlam bi laf daha konmadı üstüne. Çok iyi geçirmişti

Hala azizi veriyor şerefsizler. Ulan zaten dün 3 saat yayınladınız. Adamlar azizin programının tekrarı için yayın akışını öteledi.

icimden bir his bugun saat 5-6 gibi lass icin kap aciklamasi yapilacak diyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene,bütün kuş familyasına inat bu camia birlik olup şampiyon olmalıdır.Bu fırsatçılara verilecek en büyük cevap budur.

Diarraya 2 gün süre verilmiş... Ondan sonra bitiyor zaten... Yine sancı yine Dursun... Bela

Dursun istifa!!!

Mamadou Sakho'yu kiralayıpda Lassana'yı alsak kimse bizi tutamaz varya

Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-Carole
Lassana-Tolga​
Sneijder​
Podolski-Eren-Bruma​

Valla bilmiyorum bjk nasri talisca aboubakar'ı aldi fener hakim ziyech'i aldı gibi biz eğer adam akıllı bir stoper ve Lassana'yı alamazsak yine ilk 3 hayal olur kesinlikle

Bu süre verme işi en son Pires mevzusunda olmuştu ya Haim Fresco falan. Son gün Heinz'i alıp gelmişlerdi.

klübümüze bu kadar yoğun saldırı iftira varken hala orta saha transferi yapmayarak çakal sürülerine moral veren yönetim helal olsun sana !!!

Simdi Diarrayi aciklayip azizin gundemini tekrar yerle bir edeceksin

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt