Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gün kaldı yedek sol bek,ön libero,forvet,stoper ihtiyacımız var ama Diarra'yı getirebilsinler ona razı bir vaziyetteyim

Obi Mikel transferi zor. Obi Mikel daha gecen chelsea'yi ailem olarak goruyorum ve ayrilmak istemiyorum demisti, yedekte kalacagini biliyor ve problem olarak gormuyor.

Eger diarra transferi gerceklesmezse sandro'yu rahatca alabiliriz, 1 yil sozlesmesi kalmis ve QPR'den ayrilmak icin can atiyor.

Nevzat Dindar: "Riekerink, Mikel'i ağır buluyor. Yönetim 1 ay önce önerdi ama Riekerink istemedi."

@nevzatdindar 7 dk.7 dakika önce İstanbul, Türkiye
Diarra ya futbolu bırakır ya da Galatasaray'a gelir..

Diarra tipi ön libero bizim reçetemiz zaten Selçuk Sneijder var Mikel de gelirse Melo'ya sövdüğümüz dönem gibi maçlar yaşarız

Nevzat Dindar: "Riekerink, Mikel değil Diarra diyor. Fransız olmazsa yine İngiltere'den sürpriz var. Diarra işi Ruslarla satranca döndü."

İngiltere'deki sürpriz = Sandro (QPR) ?

Sokayim boyle ise. Sezona on liberosuz girecez lan...

Abv

Alin su Diarra'yi. Resmen iki transfer gibi olacak cunku Selcuk kulubeye. Mal mal serdar'a 4.5 vereceginize gidip bu adama vermezler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nevzat Dindar: "Riekerink, Mikel değil Diarra diyor. Fransız olmazsa yine İngiltere'den sürpriz var. Diarra işi Ruslarla satranca döndü."

İngiltere'deki sürpriz = Sandro (QPR) ?

Odeme plani bu kadar problem olmamali

Eger 5m kabul ettilerse bu is biter

Karamsarlık yapana kızıyoruz da millet haklı, neyse ne halleri varsa görsünler .

orta sahamızda atletiklik problemi var,Diarra olmazsa o tip oyunculara yönelmeliyiz hatta forvet için de atletik koşucu bir isim lazım Niasse'yi bedavaya kiralayamıyorsak yazıklar olsun

hatta Loic Remy bile kiralanabilir Chelsea oynatmıyor maaş ödeyip bedavaya kirala işte

Bjknin en büyük dezavantajı 50 tane transfer yapmış olamaları geçen seneki kadroyu baya bozdular

Süper Lig'de oynamamış yabancı için 10 taksit yapmaya çalışırlar, oynasa 2.000.000 Euro nakit verirler en az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt