Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce bjk'yi öven arkadaslar , bizde bu yönetim varken haklısınız da . Levent'i ayrı tutarak , dünyanın en kötü yönetimi . 2 ay resmen Leiva ve diarra diye geçti .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umut,Olcan,Tarık,Salih,Donk gönderilme Kap ardından Diarra ve forvet kap istiyorum artık

Yavas yavas dedigime geliyorsunuz. Diarra nin hayal oldugu gercekti. Gelmeeez.

4.5 milyon + 5 milyon imza parasi. Yahu hangi akilli insan bu rakamlara inanir FFP varken

Diarra gelmez gelmez diyip totem yapmaya çalıştım ama harbiden gelmeyecek gibi

SON DAKİKA: Beşiktaş, Manchester City'den Samir Nasri'yi 1 yıllığına kiraladı. [NTV Spor]

Nazifoglu b planda diarra'ya yakin isimler ile gorusuyoruz demisti, eger riekerink mikel'i agir buluyorsa o ingiltere'deki surpriz isim bence sandro, hem kalite olarak diarra'ya yakin bir isim hem de maliyeti uygun.

Sandro bu transfer sezonunde sporting lizbon'a transfer olmak uzereydi, saglik kontrolunden gecince sporting lizbonlu yetkililer sandro'nun dizinde ufak bir sıkıntı oldugu icin sandro'yu arayip dizinden bir problem var, ya sana onerdigimiz maas'in yarisini kabul et, ya da transfer gerceklesmez dedikten sonra sandro QPR'e dondu, bugun de sky sports'da yaptigi aciklamada, benim icin onemli olan futbol oynamak ve tekrardan keyif almak, oynayacagim takim farketmez, her yerde oynarim demisti. Sandro tottenham'da ust duzey performans gostermisti ama sonrasinda talihsiz bir sakatlik gecirdi ve son 2-3 sezonda fazla oynamadi. Fit oldugunda ust duzey bir önlibero, ustelik 18 kez brezilya milli takim formasi giydi.

Laan ne Sandro'su ulan yeter, Diarra gelecek yoksa tüm heyecanim kacar bu sezon icin. Kac gündür bekliyoruz ulan cikin aciklayin su transferi beceriksizler.

Rezalet transferler yaptik acik konusalim: Serdar, Eren, Tolga, Cavanda, Josue.. Hepsi yedek oyuncular normal sartlarda bir kac ismi begensemde.

Rakibin BJK Nasri, Aboubakar, Adriano, Talisca gibi müthis yetenekli oyuncular aliyorlar her türlü.

Diarra gelmezse agir küfür ederim heralde. Getirin sunu artik.

Diarra transferi mevcut piyasada dmc bölgesine alınabilecek belki tek fark yaratacak adam.Alabilirsek harbi level atlarız.Tek zayıf bölgemiz savunma hattı kalır onun için de serdar azizle cavandanın iyi çıkmasını bekleyeceğiz yapcak bi şey yok

Şikecilerin hakim ziyech işi ne la billur mu geciyolar opsiyonlu kiralicakmis fener. ulan adami satsalar en kotu 15'e satarlar pesinde Epl takimlari var twente aptal mi fenere kiralik yollasin . bu medya insanlari aptal yerine koymaya calisiyo bide ekmek yiyolar bu işten .

Yahu madem olmuyor böyle korkak beklemek yerine açıklayın bize ümit vermeyin artık be sıkıldık ....

Nasri kiralik, Talisca kiralik, Caner kiralik, Aboubakar kiralik

Fiko iyi transferler yapiyor, fakat 4 tane kiralik oyuncu cok fazla, sene sonu bu mevkiler icin tekrar oyuncu bakacaklar.

Hiç para harcamamış olsak hak vericem de hakaten bu kadar harcayıp takımı savunma anlamında güçlendirememek aptallıktan başka bir şey değil.. Çok kötü yönetiliyoruz.

Arkadaşlar diarra gelmiyecek belli oldu ben kaçar hadi BB

geçen sene fb patladı ki rvp ve nani bjk transferlerinden kağıt üstünde daha iyiydi..bu sene de bjk kazanamaz bir şey bu savunma ve kaleciyle büyütmeye gerek yok...biz iyi olursak şampiyon oluruz zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt