Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bittik geçmiş olsun diarranın başını aldı yönetim.

Geçen sene marsilyanın nerden baksan 3-4 maçını izledim tek başına orta sahayı domine etti adam.Dribling var,pas var,mücadele var,teknik var bence bir dmcye göre tek eksik yanı hava topları.Alınırsa Sneijder'in Selçuk'un performansını da artırır Real Madridde 10 numara giyen adamdan bahsediyoruz sonuçta boru değil

Diarra bu salak yönetimin son şansı taraftarı tribüne çekmek için..

Yoksa başarısızlıkla beraber gelecek hatalar zinciri domino taşı gibi olur..

wilfried bony de hala ayrilmamis man.city den inat etme pep ver iste maasini %80 ini siz ödeyin alalim:D

Diarra bu salak yönetimin son şansı taraftarı tribüne çekmek için..

Yoksa başarısızlıkla beraber gelecek hatalar zinciri domino taşı gibi olur..

Yönetim bu sene sonu dövülerek istifa edecek ne leventi ne turşusu kalacak bence.:hat:Takımın içine sıçtılar havaya boşa para harcadılar.:38573:

675384.jpg

Hazır mısınız?

Geliyor gönlümüzde ki aslan.

4 Milyon Euro bonservis ve 2 Milyon Euro senelik ile.

564b9d031600002d0026d97b.jpeg

Gel artik kara oglan, gelde cumle alem önlibero gorsun

Yarin son gun, ya diarra cephesi ruslari ikna edecek, ya da diarra mutsuz ve isteksiz sekilde marsilya'da devam edecek.

Hehehehe basindan beri diyorum arkadas, DIARRA GELMEYECEK, net bilgi aldim an itibariyle. Gelmiyor ulan gelmiyor yeter. Gelmiyor yazin anlasalim.

GSC Yönetimini NTV ve ntvspor hakkında aldıkları karardan ötürü tebrik ederim , bravo :hat:

Fiko iki adam alınca forum başlamış bjk şöyle böyle demeye bize ne bjkden anasını satayım fenevde bjkde bizim rakibimiz değil bizim kalibremiz takımlar değiş ötede yesinler birbirlerini bjk ye bu sene daha çok koyarız rahat olun arkadaş ya

31 yaşında adama 3 yillik sözleşme 4 milyon yıllık 5 milyon cezası
Resmen seneye kilit vuracağız
Sneijder albers asip kesiyordu ne oldu kuzu olmuş ikiside

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt