Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan yonetim ortaligi karistirip oyuncularin ve hocanin kafasini karistirmayi biraksin da illa biryerlere gidecekse gitsin su transferleri bitirsin
Nerde fernando nerde feghouli nerde solbek

Bir de ciksin erkek gibi aciklama yapsinlar
Hocayi kovuyorum desin ya da hocayla devam ediyorum desin
Bu ne kardesim dallastan beter, illa yeni olusmaya calisan takimi baltalayacaklar

Muslera-Mariano-Maicon-Denayer-Costa-Fernando-Badou-Belhanda-Feghouli-Campbell-Gomis
Eray-Linnes-Serdar-Ahmet-Carole-Tolga-Selçuk-Emrah-Yasin-Rodrigues-Eren
Donk,Tarık,Sinan tekmük Koray kiralık ancak bu kurtarır.

Gomis de fiyasko çıkarsa santrfor hakkında yorum yapmam bidaha galiba.

Bu Razvan'ın Yunan Ligi'ndeki istatistikleri Tudor'unkini andırıyor.Eldekinden daha kötüsünü almak için özel olarak mı uğraşıyorsunuz?

Terim de bitik para pesinde kosan adam bu saatten sonra ondan hayir gelmez artik bize, basari falan da umrunda falan degil artik, yozlasmis iyice
Yaptigi aciklamaya bak, be ln istifa ettim de kabul etmedi sonra o beni kovdu boylece tazminatimi alirim dedi acik acik
Diyemedi ki ne istifasi parami isterim
Veya diyemedi ki ne parasi istifa ediyorum ve tazminat falan da istemiyorum
Isleri gucleri yalan dolan, bizden giderken de boyle yapti iste taniyin artik

gomis den daha iyisi bony ama türkiyeden nedense kimse alamiyor.

Pek çok farklı sebep var. Drogba'yı getirdiğimizde şampiyonlar ligine gidebiliyorduk ve bir ivme yakalamıştık. Bazı futbolcular parayı seçiyor, bazılarını ikna edebilmek için başarıyı sürekli hale getirmiş olmak gerekiyor. Bazıları için her ikisi de lazım. İyi kadro kurmak kolay değil. Bir senede olacak iş hiç değil. Biz şu an panik halinde alabildiklerimizi alıyoruz. Elimizde para var ama çok başarısız bir dönemdeyiz. İşin mali kısmı farklı bir konu, fakat yepyeni bir 11'i Tudor gibi kendisini kanıtlayamamış bir hocayla bu ligde şampiyon yapmak kolay olmayacak. Belki kurulan kadro şampiyonluğa oynayabilecek kapasitede olacak ama sıfırdan kadro kurup bir çömezin eline veriyoruz. Adam yönetme başarısı Bruma olayından beri sorgulanan birisi ve kredisi tükenmiş durumda. Daha lig başlamadan istenmeyen adam ilan edilmiş birisi ile alınacak bir kaç kötü sonuçtan sonra ne olacak? Böyle bir kadro kuruluyorsa kendisini ispat etmiş birisinin hoca olması gerekmez miydi? Şu an alınan riskin büyüklüğünü görebilmemiz için söylüyorum bunları. Eğer ligin 5-6. haftalarında orta sıralarda sürünüyor olursak yaşanacak kaosu düşünemiyorum. Hoca değişikliği, lig ortası derken bir sene daha boşa gitmiş olacak.

Son düzenleme:
Terim de bitik para pesinde kosan adam bu saatten sonra ondan hayir gelmez artik bize, basari falan da umrunda falan degil artik, yozlasmis iyice
Yaptigi aciklamaya bak, be ln istifa ettim de kabul etmedi sonra o beni kovdu boylece tazminatimi alirim dedi acik acik
Diyemedi ki ne istifasi parami isterim
Veya diyemedi ki ne parasi istifa ediyorum ve tazminat falan da istemiyorum
Isleri gucleri yalan dolan, bizden giderken de boyle yapti iste taniyin artik

FT gelirde sampiyon yaparsa üzülecekmişsin gibi bir halin var sanki.

Sezon basi sezon ortasi hoca degistirirlerse ben bu sene izlemiyorum hicbirsey
Yeter ya
Bi tarafta basariya ac destek isteyen hirsli bir adam, ki aldirdigi butun transferlerde herkes mutabik

Bir tarafta dini imani para olmus basariymis Galatasaray'mis artik umrunda olmayan, ya istifa ettim de iste kabul etmeyip onlar beni kovdu ondan su tazminati bir rica ediyim canim diye bir adam

Bir tarafta 70 kusur yasinda, ya ben olmeden once su oglani bir baltaya sap edeyim diyen bir adam

Valla yeter ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt