Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
net bir isim üzerinden anlasma yoksa iyi, istedigimizi göndeririz

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Görüştüğüm kulüp kaynakları pazarlığın başkanlar düzeyinde yürütüldüğünü söyledi, sadece verilecek oyuncu sayısında anlaşılmış.

Evren Göz‏ @evrengoz
2000 kuşağı Galatasaray'ın geleceğidir, onları şimdiden dağıtmak hata olur. Hatta tutup, daha çok bağlanmalı birbirine.

Akhisar maçının canlı yayını olacak mı?

Fernando - Badou birbirini tamamlayabilir ama pas istasyonlugu konusunda eksik kalıyorlar sanki. O yüzden sol bekte önceliği oyun kurabilen bek olarak ele almalıyız.

Hüseyin Şen‏ @hsyinsen
Bir orta saha oyuncusunun "neden sürekli hareketli olması gerektiğini" Rabiot üzerinden anlatmışlar

Twitter

Sky Sport News HD HSV - Antalya macini gösteriyor :red:

bizim yayin var mi yok mu belli degil :red:

quakerboy sürpriz moura demiş , ndiaye 7.5 a gelmiş ya yuh be bari sinani 5 e satip çıkaralım parayı daha gonderılecek 9 cop var asıl onlar sorun olacak

Herkese selamlar, bugun hic takip edemedim kesinlesen transfer var mi?

Fernando
Feghouli
Ndiaye

Sinan gidis

Bunlar olmadan herhalde solbek solacik stoper yedek kaleci yedek glcu falan konusmayacagiz zaten herhalde

Su 2000kusagindan üc futbolcuyu 2 yilligina kiralasinlar iste,bizde forma sansi bulamazlar,eger osmanlidada forma bulamazlarsa zaten gidip pttde oynasinlar

Herkese selamlar, bugun hic takip edemedim kesinlesen transfer var mi?

Fernando
Feghouli
Ndiaye

Sinan gidis

Bunlar olmadan herhalde solbek solacik stoper yedek kaleci yedek glcu falan konusmayacagiz zaten herhalde
Ndiaye konusunda kulup baskani gokcek anlastigimizi acikladi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Feghouli ve Fernando konusunda bir gelisme var mi?
Sabah milliyette Feghouli icin bugun geliyor yaziyordu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ben sorumun cevabını alamadım. Şenol Güneşi recep tayyip erdoğan mı istedi milli takımın başına? Fatih terimi erdoğan istemişti çünkü. daha ortada teklif, aysalın sözleri, federasyonun açıklamaları yokken Erdoğan Kahvaltıya davet etmişti diye hatırlıyorum. Cumhurbaşkanının isteğiydi yani Terim.

Şimdi sorumu tekrar sorayım, Şenol Güneşi de Cumhurbaşkanı mı istiyor Milli takıma

Tff de bu derece önemli bir kararı yıldırım demirörenin alma şansı yok.3-5 gün sonra araya hatırlı kişilerin girmesi sonucu çakma filozofun milli takıma gittiğini okursun.Önemli olan en azından tinerciler gibi biz hocamızı bırakmıyoruz açıklaması yapabilmek.Ama iş sinsilikse İmparatoru göndereyim ben star olayım işiyse bunu en iyi botokslu yapardı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt