Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden bu Fernando ve Feghouli ne zaman gelicek acaba. Bugün yarın diye diye 1 ay oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun v Demiroren kapismasi devam ediyor.

Arda, volkanşen, nasri, ribery falan geçin bunları. Ben sol kanat için scout transferi yapılmasını isterim. Takıma zaten hepsi tecrübeli oyuncuları transfer ettik. Birtanede daha uygun ve genç transfer yapılmalı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk Kalıyor
Feg ve Fernandoda sorun yok
Arda kiralık düşünülüyor
-Ali Nacik

Luce milli takıma gitsin zaten Terim emaneti olan Galatasaray' ı devralsın gelipte

[FONT=&quot]Yıldırım Demirören, Ali Dürüst ve Servet Yardımcı, Lucescu için Romanya'da!
[/FONT]

DGOfuMiXkAEga3f.jpg

Feghouli'nin geleceğine inanmiyorum su saatten sonra.Gecen senelerde Diarra muhabbetine benzedi bu iş

yalnız tüpçü hayvanının bu hareketi tamamen bize yönelik daha düne kadar abdullah hocayı isteyeceklerdi hemen döndüler

Jason Denayeri almamız şart hem bekte hem stoperde elimizi güçlendirir.

Jason Denayeri almamız şart hem bekte hem stoperde elimizi güçlendirir.

Gerekirse Hakan Balta ön liberoda oynar diyen bir köylünün söyleminden sonra oyunculari sacma sapan mevkilerde oynatma sevdasindan herkes vazgecmistir diye düsünüyordum.

Şu quakerboy feghuli ile ilgili geliyor entrysini silmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serge Aurier set to complete his 30M€ move to Man Utd - if he's allowed into the UK

PurelyFootball UK‏ @PurelyFootball
Man Utd have agreed a £27m fee with PSG for Serge Aurier. Transfer will go through if his court case is successful [mirror]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt