Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa kupasinda almanyayi devirerek final yapti adam

senin boklu 5+3lu yabanci kuralli liginde basarisiz olmus kimsenin umrunda olmaz acikcasi

Götü boklu İspanya Ligi'nde de başarısız oldu.CV'sine baktığında hep İtalya'nın orta sıra takımlarını çalıştırmış zaman zaman bu takımlarla çıkışlar yapmış ama elit seviyede bir tek 2012'deki final var onun dışında bir şey yok.

Özel uçakla gelen yolcular Sivil Havacılık Terminaline geldiğinden dolayı bizim bu yolcuların bilgilerine ulaşabilme imkanımız bulunmuyor. Ancak yer hizmetleri servisi birimi eğer uçağa hizmet verirse uçakla gelen yolcunun ismini cismini bilebiliyor. Ona göre de TGS hazırlık yapabiliyor. Bunun haricinde Özel Uçakların yolcu bilgilerini bizler bilmiyoruz. Yalnız THY'nin özel uçağı ile gelen her yolcunun bilgisine ulaşabilirim.
12 agustos isi ciddimi ?

bahri havadır mayısta aysal aday demiş , terimi de yönetimde istemeyen cokmus baskı varmış

Sevmesek bile ekmeğimiz için saygı duymak durumundayız. THY'de pek çok etkisi yok,bir TGS gibi değil ama yinede karar mercilerinde elbette ki iktidara yakın kişiler tercih ediliyor.Benim için çok sıkıntı değil, en fazla yurt dışına gönderebilirler. Gitmediğim yer de değil sonuçta ! Hatta bir ara Buenos Aires'e gitmeyi bile düşünmüştüm. Ama hanımı ikna edemedim. :)

Bence hirsiz bi olusuma saygi duymak ekmek icin bile olsa suca ortakliktir. (Konudan sapmamak adina burada kapatiyorum) :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@kamil dilipak ve Ercan Kinay ortak paydamızın Galatasaray olduğu yerde bir Galatasaray taraftarına yakışır şekilde bir birimize hakaret etmeden görüşlerimizi iletelim. Hepimiz Galatasaraylıyız gereksiz yere birbirinize hakaret etmeyiniz.
Ne ortak paydası Levent.Herif ben kuşum diye bağırıyor kaç gündür .bide nejat mıdır nedir aynı teraneden.Kaç gündür zırvalayıp duruyorlar.Bu arada mod olmuşsun iyi olmuş tebrikler

Moderatör tarafında düzenlendi:
7

Olamaz.. Çok net yazıyorum. FT Fiorentina haric
Türk futbolcuların çoğunlukta olduğu takımlarda görev yaptı hep ve onları motivasyonla bir yere kadar taşıdı. Bunların dışında , son yaşanan olaylar sonrasında FT nin gelmesi çok büyük kumar olur. FT uzunca bir süre dinlenmeli

bu kadar başarıyı sadece motivasyona yorumlamak biraz haksızlık olmaz mı?

Bu sene en iyi transfer ndiaye olacak bence..Geçen sene tüm takımlarda izlemeyi en sevdiğim adamdı..Kale hariç nereye koysan oynayacak bir adam

Adam şampiyonluğu 65 yaşında gördü ne hocası?

sampiyonluk icin demiyorm sadece adam öyle yada böyle takıma oyunculara biseyler katıyor yani oynatıyor hatırlayalım trabzonun şike dönemindeki oyunu ve kadrosu

sonra bursaya gitti nasıl top oynattı aynı sekilde kargalar

yani capsız bir oyuncdan bile verim alabiliyor oyunculara örnekse cok var herkeste biliyor agırlıgı var yani takım ve oyuncu üzerinde

o yüzden hocan iyise +1 puan öndesin bizim ligte

Ne ortak paydası Levent.Herif ben kuşum diye bağırıyor kaç gündür .bide nejat mıdır nedir aynı teraneden.Kaç gündür zırvalayıp duruyorlar.
Yinede sakin olmalısın. Sonuçta biz Galatasaraylı olarak beyan ettiği duruma bakıyoruz. Ciğerini okuyamayız kimsenin,yada niyet okuyuculuğu yapamayız. Gereksiz yere iki tarafında sinirlenip ceza alması böyle değerli düşüncelere sahip Galatasaraylı kalemlerden mahrum kalmamıza sebep olur.

Aga hatirlayin Mustafa Sarpin Panathinaikos deplasmani performansini

sonra utanmadan rijkaard kotu adamdi diyonuz karpaty felaketi sonrasi kendi cekti gitti bir kac hafta sonra

calık balta yasin selcuk tolga sinan carole de jong cavanda tarık donk umutg. şunlar buyuk kambur temizle temizle bitmez

Hakemlere kulübeden baskı olması lazım artık..Ona yönelik bir td gerekir..Kadro taktik falan hikaye bu ligde..İçerde hakemleri alacaksın yanına tamamdır

Kaval kemiğinde stres kırığı tespit edilen Gökhan Gönül'ün ameliyat olması planlanıyor. Gökhan, sahalardan 3 ay uzak kalacak. (NTV Spor)

geçmiş olsun.fenerden şeneri alın kargalar,adamlarda sagbek çok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt