Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T_Lu10L8TfKSZwpU0X-_qA.png

uMGvNvepR22HCLcMXXnndg.png

3GXMGBjsSkuIwCnG8eTP5A.png

XtjDJZBKRbGBnt1ZDXdeFg.png

eijeIO5GTcWIM7zjlAukrQ.png

hahahaha laf yetiştirdiğimiz adama bak ahahaha

...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

quakerboy bariz imbula gelecek anlamında açıklama yaptı patladı,hala saçma sapan savunan var

yav birader patlayabilir normal.
bak üstüne basa basa söylüyorum. bu yağlı surat imza attırdığı oyuncuyu yetiştiremeyen bir adam. bunun döneminde oyuncu sahaya inmeden inanılmaz.
n'diaye neden açıklanmadı hala? hala bonservis pazarlığı yapılıyor burada imza töreni niye olmadı diye tartışıyorlar. adam her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor.

Galatasaray - Hertha Berlin
? 05.08.2017 19:00 (TSİ)
? Franz Fekete Stadı
? GSTV

Lucas Moura haberini ilk olarak Fransız basını girdi quakerboy değil
ayrıca fernando konusunda da quakerboy girmeden 1 hafta falan önce adı geçmişti.
quakerboy gündemde oluşmasını bekliyor sonra biraz yorumla yazıyor

yav birader patlayabilir normal.
bak üstüne basa basa söylüyorum. bu yağlı surat imza attırdığı oyuncuyu yetiştiremeyen bir adam. bunun döneminde oyuncu sahaya inmeden inanılmaz.
n'diaye neden açıklanmadı hala? hala bonservis pazarlığı yapılıyor burada imza töreni niye olmadı diye tartışıyorlar. adam her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor.
yapma renkdaş bak kazma kürek gidicem en sonunda adama darbe yapmayaaa

Ben muhabirler dışında kimseye inanmıyorum şahsen. Resmi olmayan kaynaklara güvenmek pek mantıklı gelmiyor bana. Şeref Aydın istisnaydı, onun dışında sağlam bir duyumcu görmedim. Özellikle Nevzat yönetimin kıçını fena yaladığı için haberleri ona veriyorlar genelde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt