Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 yılda 3 kere olmuş bişey bu. 2 Galatasaray 1 Fenerbahçe. Hocalar da Lucescu Zico Terim.

Bu ülkeye gelen onlarca büyük hoca bile yapamamış yani.

Ne yaptın Ömer biz 4 kere çıktık gruplardan. Şampiyon Kulüpler Kupası'ndaki yarı finali de saymıyorum grup sistemi olmadığı için.

fenerli olsam delirirdim
Caner gökhan lens
Özellikle lens
Aynı paraya daha yaşlısını daha kötüsünü aldılar
Adamlar nisanda şampiyon oldu
Tdyi gönderdiler dünyanın en saçma 2.yönetimi var başlarında

Delirmek için fenevli olmaya gerek yok bu çapulcu yönetim 2 aydır feghouli mi neyse onun götünde koşacagına lens i alabilrlerdi yemin ediyorum bizim yönetim aşırı beceriksiz ne feghouliymiş ya lensin türkiyede nasıl futbol oynadıgını biliyoruz feghouli nin burda başarılı olacağı ne malum ? Ben gelceginide sanmıyorum zaten millet de ffp olayı var ama takır takır alıyolar biz 30 günde 1 kap anca görüyoruz

İzlediğim maçlarda Emrah bu Sinan ve Yasin'den daha fazla katkı verir gibi geldi..İyi bir yedek olarak takımda kalsın isterim..En azından kendisini ispatlama çabası azmi falan gördüm

bejeke yasli diye falan kendini avutanlar da emin olsun ki fiko seneye araplara satar quaresma'yi, babel'i, adriano, lens'i falan. Hem de bizim Bruma'yi sattigimiz paralara.
FFP bitince saglam saha kalkacaklar avrupa'da soz sahibi bile olabilirler(2. seviye takim olabilirler), hersey dogru yonetim ve finansal yapilanmadan geciyor.

Vay be. Tinerciler Lens'i de almış. Bizde 1 aydır Fernando ve Feghouli'nin keyfini bekliyoruz. Adamlar bu sene götürür ligi.

100 yılda 3 kere olmuş bişey bu. 2 Galatasaray 1 Fenerbahçe. Hocalar da Lucescu Zico Terim.

Bu ülkeye gelen onlarca büyük hoca bile yapamamış yani.

evet bu mantıkla biz uefa'yı alamazdık siz kendinizle çelişiyorsunuz. Ayrıca Luce 1.gruptan çıkıp ikinci gruptan son maçta çıkamamıştı. Madem ŞL iki galibiyet için oyuncu istiyorsunuz niye bu kadar para harcıyoruz ki basel astana bile galibiyet alıyor.

fb bu sene yine kendini bol bol basketball ile avutur
gerci bizim öyle bir seyimiz de yok

bejeke yasli diye falan kendini avutanlar da emin olsun ki fiko seneye araplara satar quaresma'yi, babel'i, adriano, lens'i falan. Hem de bizim Bruma'yi sattigimiz paralara.
FFP bitince saglam saha kalkacaklar avrupa'da soz sahibi bile olabilirler(2. seviye takim olabilirler), hersey dogru yonetim ve finansal yapilanmadan geciyor.
Aynen yaşlılar ama araplara okuturlar her türlü

fernandoyu bilmem de... feg isi olmaz artik. Gelmeyecek.

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt