Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim evlatçılık yapmaz. Başarı için her şeyi göze alır. Servet ve Sabri'ye tak diye kesmiştir.

Bunu söylerken Terim gelsin diye demiyorum. Tespit bu.

Ve Ciguli Istanbulda.....

Ekli dosyalar

• IMG_4622.webp
    IMG_4622.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 132
feguli gelmıcek heralde

2 yıl sonra orta sahaaaaaaaa

Fernando - Badou
----- Belhanda ----

Emin olmamakla birlikte Linnes götürebilir bence yeter ki elindekilerden maksimumunu alabilen bir hoca olsun başımızda

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne bileyim çok çekingen bir eleman ya, hiç özgüveni yok tuhaf bir şekilde sol bek performansı sağ bekten daha iyi :D Garip bir oyuncu

Ben ona güvenerek sezona başlamazdım. İyi bir sol bek alsınlar Linnes hem sol hem sağ bek'i yedekler işte.

Ücreti yüksek değil.Takımda kalması mantıklı ama ilk 11 oyuncusu olmamalı bence.

Hala tesislerde bişe diyeceğim olmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne bileyim çok çekingen bir eleman ya, hiç özgüveni yok tuhaf bir şekilde sol bek performansı sağ bekten daha iyi :D Garip bir oyuncu

Ben ona güvenerek sezona başlamazdım. İyi bir sol bek alsınlar Linnes hem sol hem sağ bek'i yedekler işte.

Ücreti yüksek değil.Takımda kalması mantıklı ama ilk 11 oyuncusu olmamalı bence.
Ah mal dursun gitti kaçırdı mis gibi Clichy'i kaçırdı

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatlar kaldı gene 3. Sınıf topculara eğerki feghouli gelmezse yönetime ağır küfür ederim feghouli gelmedi diye değil 2 ay boyunca kanat için transfer sezonunun bomboş geçmesi yüzüünden harbi ağır küfür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt