Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asdasd yuhBence Fernando Melodan daha iyi oyuncu degil. Anlamiyorum herkesdeki bu heyecani.
Bence o transferde kazık yedik.7milyon€ doğruysa eğer çok daha iyi oyuncu alabilirdik pek olumlu bakmıyorum o transfere forum gerçi öve öve bitiremedi adamı osmanlısporda hiç izlemedim kendisini.Ama kayseri maçına gideceğim işallah ilk 11 oynar o zaman hakkında çok daha iyi bir fikrim olur ama maliyet olarak kazıklandık bence.
TK 16 planlanan iniş saati 21.49 olarak gözüküyor.
Uçakta Fernando Reges ile beraber 247 yolcu bulunmaktadır.
Güney Amerika ülkelerine uygulanan bagaj kontrol uygulaması neticesinde 45 dakika bagaj bekleme süresi var.
Selçuktan kurtulma hissi bu kadar heyecanlandıracak güzel bi his
Melo karakter olarak coo başka bit yapı çok hirsli o hirsi takımda tuttu fernardo kesinliklr koti değildir citynin orta sahasj boru değil ama melo etkisi beklemek yanlış okur çünkü melo bambasks ve birtane
selçukumu sordum yav. futbolcu konusulduğu kadar bukadar heyecan yaratacak kadar iyimi kötümü
hepsi bu
güclü ve dinamik bir merkez. bencede cok para verdik ama tutarsa cok iş yapar.
akıllara sürekli amrabat geliyor. bekleyip görecegiz.
Yapmayın Fernando Melodan iyi bir topçudur. Melo gibi aidiyet duygusunu bizim için beslerse efsanemiz olabilir.