- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Aşkın Ateş'i bilmiyorum ama forumdakiler 1-2 transferi önceden bildi diyorlardıBişey sorcam bizim transferleri aşkın mı yapıyor ?o ne derse olacak mı
VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşkın Ateş'i bilmiyorum ama forumdakiler 1-2 transferi önceden bildi diyorlardıBişey sorcam bizim transferleri aşkın mı yapıyor ?o ne derse olacak mı
KabulHazırda bekliyo diyerek orta yolu bulalım
Aşkın diğerleri gibi hiç sallamaz. Eğer futbolcuyla görüşmeler olumlu gidiyorsa isim veriyor, olumsuzsa isim misim vermez boşa beklentiye sokmaz. Ben şu ana kadar salladığı hiçbir şey görmedimAşkın Ateş'i bilmiyorum ama forumdakiler 1-2 transferi önceden bildi diyorlardı
VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şikeciler kuduruyor beter olun şeref yoksunları
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis resim atacaktın atsana bir görelim yeni oyuncumuzuUçak yanlış değil gençler Porto Tknin tap ile ortak uçuş yaptığı bir destinasyon ondan dolayı en son oporto kodu girilmiştir. Bizim sistem de TK 16 gözüküyor. Ama Porto dan binenler içinde 1450 gözüküyor. Problem Yok.
1905 deki duyumdan mi bahsediyorsun?aşkın ateş'in bu gece vereceği duyum tutarsa efsane olur,tutmaz efsane küfürler yer
Azize sövüyorlar maskara etti bizi diyene diyorlar