Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız fenerde iyi yabancılara enaz bizim kadar para veriyor bunuda atlamayın kjaer skretel 4-4.5 alan adamlar

valbuena 3.5 dirar 3

örnek cok bir tek kargalar veremiyor cok para onlarda ebubekire yıllık 7 milyon maliyete aldılar hatırlayın

Bu kadro kesinlikle fatih terime emanet edilmeli

Yemin ediyorum sinir hastası olurum eğer bu takımı yönetecek hocayı getirmezlerse

TapaTalK

ikisindende iyi perf. Sergileyeceğini düşünüyor um

performans sergilemesi önemli degil, isterse müthis sezon gecirsin, yine de 2.75 milyon euro hak eden oyuncu degil

sacma paralar, biz artik düsük profilli topculara bile ucuk rakamlar ödüyoruz

oguzhan yeni sözleşme de net 2 milyon alıyo diye bilyorum

Oğuzhan özyakup 2017-2018 sezonunda 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

Futbol takımımız oyuncusu Atiba Hutchinson’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya; 2015-2016 sezonunda 1 milyon Euro garanti ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti, 2016-2017 sezonunda 1 milyon Euro garanti ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir.
Futbolcu, her bir sezonda 30 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde her bir sezon için 200 bin Euro ek prime hak kazanacaktır."

Dahada kötüsü ve en vahimi
Yarın bir gazeteci yönetimden birine sorsun şu maliyeti
Adam ağzı gevşek gevşek
Bu maliyet normal fln diye açıklama yapar
Alayı moron alayı mal

performans sergilemesi önemli degil, isterse müthis sezon gecirsin, yine de 2.75 milyon euro hak eden oyuncu degil

sacma paralar, biz artik düsük profilli topculara bile ucuk rakamlar ödüyoruz
degil zaten rdas
ama napalim yönetimi biliyosun :/

yalnız fenerde iyi yabancılara enaz bizim kadar para veriyor bunuda atlamayın kjaer skretel 4-4.5 alan adamlar

valbuena 3.5 dirar 3

örnek cok bir tek kargalar veremiyor cok para onlarda ebubekire yıllık 7 milyon maliyete aldılar hatırlayın
Bizene fenerden falan yav bildiğin kulüp iflasa sürükleniyor,batıyor

avrupada olmayan bir takıma hocası belli olmayan bir takıma siz olsanız az paraya gelirmisiniz ?

Eğer şu harcanan paralara rağmen Tudor ile sezona girerlerse sülalesine söverim o dursunun.

fatih terim gelsin istiyorsa herkes 10m alsin
Yeterki samp olak yoksa finish

Benim bildğim yıllık ücrette sen bi teklif verirsin karşı taraf istediğini söyler ortada buluşursun.Şu ücrette anlaşmak için yıllık 4m avro falan istemiş olmaları lazım ya da bizimkiler taleplerini mal gibi direk kabul ettiler.Bana 2. seçenek daha makul geldi

Negredo gibi çam yarması tipli kazma 4.5 milyon alacak yamulmuyorsam..Piyasa böyle artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt