Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru bonservisi de çok aldığı para da.ama şahsen bu seneki en iyi transferimizin ndiaye olduğunu düşünüyorum.ama insanlar bence şole düşünüyor herhalde.selçuğu kesecek adam alalım 1m euroya oynasın takımda.pepe yıllık 5 alıcak tv sosyal medya vs de 1 kere parasının konuşulduğunu duydunuzmu ,yada negredo 4.2 alıcak oda konuşulmayacak goreceksiniz ama gs aynı adamları aynı paraya alsaydı hala konuşuluyor olacaktı.ndiayenin parası çok çu çok evet ama bence en ii transferimiz olacak bu sene,inşallah yanıltmaz büyük takim baskısını aşabilirse aldığı ücretinde bir daha hiç konuşulacağını düşünmüyorum şahsen.

Feghouli ya fernando ya verilen paraya acımam fazla verebilirsin güzel birşey olmasada anlayabilirim ndiaye iyi oynasa dahi bu bonservis maaş deli ediyor. Bodor glimt ve Osmanlı görmüş. Yaşıda öyle genç değil 27 olmuş.

Birde tutmadı patladı elimizde diyelim Bu herif bizi kemirmeden gitmez

Sorun o da değil aslında milleti salak yerine koymaları

DGE9Q_xXYAY8m7U

DGE9Q_4XkAALAqX

Kayseri maçı 10 gün sonra en azından orta sahamız değişmiş olacak o maça

Kazik girdi artik maliyetini konustukca baski artacak adamin ustunde..hayirlisi olsun yine iyi takim olma yolunda ilerliyoruz

Ben eskisi gibi yazmasamda hep okuyorum forumu demek ki denk gelmedim sana bugün dursun cildirttida ondan girdim baya sövdüm hayirli geceler kardesim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben geceleri yokum ondan görmemişsindir bugün hariç sanada hayırlı geceler:hat:

Forumdaki kargalarin provokasyonuna gelmeyin. Heriflerin agzi oyle bir kokuyor, baskanlari oyle bir mezarci, cektikleri oyle bir yokluk oyle bir aclik ki boyle catir catir adam almamizi cekemiyorlar.

Boru mu kuslar GALATASARAY istedigini alir o kadar

Dedim ya iste yd tff baskani oldu fenerin sampiyonluk geri alinmadi kume dusen olmadi..basketbol federasyonu degismedi sahadan cekilmekle kaldik. Hocani elinden aldi tff sesini cikarmadin tapusuyla verelim dedi daha ne olsun.
yaşanılan süreçler baska bir ülkede yasansaydi atıyorum ingiltere, italya vs. Emin ol herşey olmasi gereken şekilde olurdu

Forumdaki kargalarin provokasyonuna gelmeyin. Heriflerin agzi oyle bir kokuyor, baskanlari oyle bir mezarci, cektikleri oyle bir yokluk oyle bir aclik ki boyle catir catir adam almamizi cekemiyorlar.

Tolgay ile sözleşme yenilemezlerse yıllık 2.75 de ona verip alırız ağlasınlar

hoca fatih terim olsaydi ndiaye ye yillik 5 verseler yine eyv. derdim ama hocaya guvenmeyince bi olumsuzluk oluyor haliyle genelde

O tinercilere kılım zaten durmadan şeref şeref diyorlar. Insan kendinde olmayan şeyi dillendirir ve istermiş

Fb Aatıf'a 2-2.5 veriyor ama kapa açıklanmadığı için kimse bilmiyor...bizim kulüpte böyle yapsa en azından,bu konularda bask yemeyip takımın huzurunu koruyabilir

Bjklıler parayı basıp alıyoruz para var huzur var biz alalım siz maliyetleri hesaplayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt