Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim kovuldumu kaçtımı şunu bi karara bağlayamadık yav.
40 yasındakıde aynı 10 yasındakıde aynı rüzgar nasıl eserse

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir."

Hoca antrenmandayken görevine son verildi.
Ayrıca sonradan botokslunun mayıs ayında milli takım mevzuları ortada yokken biliçe teklif yaptığını kendi söyledi biliç
Yine botokslunun demirörenin 4 maçlık milli takım teklifine ocakta tapusunu verelim dediğide konuşuldu o dönem yalanlanmadı.

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir."

sakin ol renkdaş mod. kadri şimdi ikimizide konudan atacak. terimi sevmez

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif
15 dkdır bıkmadan izliyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Feghouli geliyor diyorlardi ne oldu ? Birisi yolcu listesine bakmisti?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Strinic kötü bir hamle olur, herkes son yılllardaki performansını eleştiriyor. O kadar yorumcu yanılıyor olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ohaaaaa basaksehir sevillayi cekmis ya lan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.

Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.

Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..

Fatih Terime laf atmak için alnımızın teriyle kazandığımız şampiyonluğu küçümseme hakkın yok.

Kalite açıdan iyi ancak muazzam bir kadromuz yoktu. Semih Balta Engin Emre Necati gibi topçularla şampiyon olduk ve bu oyunculardan verim almaya başaran kişi bizzat Terimdi.

Onu eleştirmek için Selçuk ve Mustafa Sarptan bahsetmek de güzel kafa.

Fatih Terim burada sayısız başarı gördü ve tekrar başarılı olabilir. Içimizdeki düşmanlara koyar, dışımızdaki düşmanlara da koyar.

Başakşehir'in şansı düşük. Sağlam takım gelmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt