Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Jong ve Cavanda'dan sonra ilk gitmesi gereken yabancı Carole denen hıyardır.

Fikret Orman: "Umuyor ve inanıyorum ki bu yıl da Beşiktaş, hepimizin gururu olmaya devam edecek"

dinamo kievden 6 yiyerek mi?yoksa hakemler sayesinde 10-12 puan toplayarak mı?

aziz-behich-is-through-to-the-semi-finals-of-the-turkish-cup-with-bursaspor_1vl89yrfhp04e1mtp1qhzd3k2v.jpg

Cavanda, Balta falan verelim karşılığında.

carole,cavanda ve donk takasta kullanılabilir musa için,behiç için.bursanın hoca fransızdı belki carolı adam eder.

Aziz Behich ucuza gelecekse birsey demem. Lig icin yeterli bir bek olur.

Yerli statüsünde oynuyor zaten yanilmiyorsam türk vatandasligi var.

Serdar ile güzel kazik atti Bursa bize, biraz insafli olsunlar ucuza biraksinlar hortumcular.

Mozbek in cani komisyon cekmis sanirim. Artik coplere yoneldigimize gore.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bjk opsiyonlu kiralamaya calısyomuş lensi ama sunderland opsiyon koydurtmuyomuş.ne kadar ölücü bunlar ya.dedim marcelodan gelen paranın yarısını devre arasına saklıyolar diye.forvet için dembabayı bekliyolar şu an.demba ba da saglık sorunu çıkmazsa stopere medeli ve kanada birinii alıp kapatcaklar transferi.

Aziz Behich ucuza gelecekse birsey demem. Lig icin yeterli bir bek olur.

Yerli statüsünde oynuyor zaten yanilmiyorsam türk vatandasligi var.

Serdar ile güzel kazik atti Bursa bize, biraz insafli olsunlar ucuza biraksinlar hortumcular.

Elimizde Carole varken gereksiz hir hamle olur yerli sol bek transferi.Carol'ü gönderip yerli birini yedek yapip üstüne yabanci alacaklarsa eyvallah. Carole-Yerli rotasyonu igrenc olur. Hasan Ali - Ismail gibi.

Keza Musa Cagiran , Tolga ve Selcuk varken gereksiz bir transfer olur. Biri gitmeli öyle gelsin.

Ömer Ali , Linnes gitmeden sacma transfer olur yine.

Elimizde Yasin, Sinan ve Rodrigues gibi olmasada olur dedigimiz 3 oyuncu varken Deniz veya daha beyinsiz olan Volkan'i almak gerizekalilik olur zira Feghouli de geldi varsayiyorum 5 kanat olur.

Saydigim isimler gitmeden fuzuli transfer olur. Sadece kadro siser, kalite artmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt