Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu alınan adamları resmi olarak açıklasak da en azından diğer eksik pozisyonlara odaklansak. Resmi açıklama gelmedikçe hep son anda aksilik çıkacak diye bir korku oluyor içimde.

Gerçi N'Diaye'nin maliyetininden ötürü son andan aksilik çıksa hoşuma da gidebilir. :D

Eğer Feg-Fer-Badou transferleri biterse sol bek ve sol ön eksikleri kalıyor. Stoper alınacağını sanmıyorum ben.

Şu orta sahayı ve sinan'ı bir daha ilk 11'de görmeyecek olmamız nasıl bi mutluluktur

Son kez şu iğrenç orta saha'yı izleyeceğiz

Güzelim kadroyu şu 3 isim bozmuş resmen

sinan denen artist bebe gidecem diye kıcını yırtıyor bizim köylü hala oynatıyor nasıl iş bu

mehmet-ozbek-istifa-etti-haberi-yalanlandi-9600669_6371_o.webp

Bence bu Tudor Donk'u takimda tutacak.

YouTube
İlk golün asisti reisten.
videodaki 3. golü atan herif asante, götünde motor varmış gibi hızlı bir oyuncu. Madem 27 yaşındaki badou alınabiliyor bu herifte gelsin.

FC Nordsjaelland de 3 tane elle tutulur topçu vardı ingvartsen lobotka ve asante ikisini satmışlar toplam 10 milyon euroya vay be.

Scoutlar ne işe yarıyor merak ediyorum danimarka ligi zehir gibi futbolcu kaynıyor 7 milyon euroya 10 tane oyuncu alınır

ahmet calıgı kovsunlar artık ya.

Aslinda yeterince desteklediler kendisini. Ama adam hic bir isik vermiyor, bunu da anladilar bu yüzden de olmayacagini anladilar.

Östersunds gibi adini ilk defa duydugumuz bir takima elendik daha ön elemenin ilk turunda. Tarihimizde ilk defa Temmuz da Avrupa dan elendik, bunu da yasatti Dursun ve avareleri bize. Galatasaray normal Galatasaray olsa bunun bedelini ödetirlerdi ama Galatasaray Galatasaray olmaktan cikmis artik. Yalakalar cikarcilar ile dolusmus her yer. O kongredeki seref yoksunu adamlarin da Allah belasini versin 3 senedir göz yumuyorlar her seye. Aysali Polati Canaydini yerden yere vuranlar Dursuna laf etmiyor bile.

Dediklerine hak veriyorum ama en azından ilk beş hafta beklememiz gerekiyor yeni kadroyla bi görelim ne yapacak.

Biri yurtdışında tatilde olan bu renktaşınıza kimler geldi kimler gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt