Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahayı hafife almayalım o kadar fark yaratacaklar ki....Ndiaye'nin pas konusundaki zaafından bahsediyoruz...Selçuk iyi pas çıkarıyor da ne oluyor....Fernando-Ndiaye ikilisi stil olarak çok güzel duruyor...umarım Tudor bu kurulan ciddi pahalı kadroyu iyi yönetebilir....bence sol beke de Mariano klasında biri alınmalı
Badou sürekli direkt ileriyi düşündüğü için yüzde olarak yüksek görünmüyordur

Selçuk yüzdeli pas atıyor da nereye atıyor o önemli

Selçuk'un attığı paslar hani pes ve fifa'da vakit geçirmek için geride pas yaparsın ya aynen onun gibi etkisiz boş paslar.

Bir de Leşçuk'ta özeleştiri diye bir şey yok herif hala iyi olduğunu falan sanıyor. Ali Naci'ye ilk geldiğimde çok iyi oynadım beklentileri yükselttim insanlar aynı performansı bekliyor falan dedi

Ulan aynı performansı veremiyorsan, 4 m € parada almayacaksın o zaman keko herif

Fernando o paylaşımdan sonra gelir bence. Ama Feghouli'de ölüm sessizliği var.

...
713eb9419cd79d2ed1c829dea63bdf61.jpg

Bukadar maç oynamış
2 maçlık Kanat dedin hiç birşey. kaale alınmamalı.

Kewel de bir maç daha az Stoper oynadı öyle bakarsan

GSC App VIP Edition 1.0

Diva gibi trip Atma ozaman. Siyah beyaz yaziyor orda saydigim her pozisyonu oynamis iste

Allah korusun Muslera sakatlanırsa Eray, Gomis sakatlanırsa Eren'e kalıyoruz.. O kadar kötü bir takım var ki al al bitmiyor

En zor transferler Feg ve Fen

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Cenk Ergun forvet transferi de yapacagiz dedi (hele sukur), bakalim kimi alacaklar.

Beinsportsta beklenip duruyor diyor 1 haftadır,1 kerede Cuma günü gelecekler diyin yaw

Badou sürekli direkt ileriyi düşündüğü için yüzde olarak yüksek görünmüyordur

Selçuk yüzdeli pas atıyor da nereye atıyor o önemli

Selçuk'un attığı paslar hani pes ve fifa'da vakit geçirmek için geride pas yaparsın ya aynen onun gibi etkisiz boş paslar.

Bir de Leşçuk'ta özeleştiri diye bir şey yok herif hala iyi olduğunu falan sanıyor. Ali Naci'ye ilk geldiğimde çok iyi oynadım beklentileri yükselttim insanlar aynı performansı bekliyor falan dedi

Ulan aynı performansı veremiyorsan, 4 m € parada almayacaksın o zaman keko herif

aynen renktaş Badou'nun istatistiklerine bakmıştım top kayıpları genelde 3. bölgeye koşu yapmaya çalışırken,çok atletik oyuncu ve dayanıklı yılan gibi herif,ayrıca takımının en çok top kapan oyuncusu rakip ön liberolara pres yapıp kazanmış genelde bu olayı bizde yaparsa Gomis'i falan ciddi pozisyona sokar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt