Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera Allahin bir lutfudur

leo franco, de sanctis, deli orkun, zapata bunlarin yuzunden saçlarim döküldü

Watford agree deal to buy Brazilian forward Richarlison from Fluminense for £13m, according to Sky sources.

Bence yanlis tercih, watford'un granada'dan aldiklari Isaac Success fazla sans bulmadi, buda aynisini yasayabilir, ajax'a gitseydi 2-3 yil sonra buyuk takima giderdi.

Kimse kızmasın lütfen söyleyeceklerim kesinlikle ırkçı söylem değil ama bir takımda zenci sayısı 4ü geçerse şampiyonluk çok zor.
Genetik birşey olsa gerek. Yani cool olmaları ne kadar avantajlı ve mac kazandırıyor olsada aynı zamanda önemli anlarda aşırı rahat oluyorlar ve iş lakayt olmaya kadar gidiyor. Istisnalar Eto'o meselâ. Tam avrupalı karakteri vat adamda

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse kızmasın lütfen söyleyeceklerim kesinlikle ırkçı söylem değil ama bir takımda zenci sayısı 4ü geçerse şampiyonluk çok zor.
Genetik birşey olsa gerek. Yani cool olmaları ne kadar avantajlı ve mac kazandırıyor olsada aynı zamanda önemli anlarda aşırı rahat oluyorlar ve iş lakayt olmaya kadar gidiyor. Istisnalar Eto'o meselâ. Tam avrupalı karakteri vat adamda

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

melezleridemi zenci saydın?

Sürpriz ismin Arda olduğunu düşünüyorum.Bu gün Mehmet Ayan Arda'nın dün gece Ayhan Akman ile konuştuğunu ve Galatasaray a gelmesinin muhtemel olduğunu söyledi.Ardanin Barça bin son maçında fotoğraf karesine girmediğini görünce bu ihtimal yüksek gibi geldi bana.Arda Terim in olduğu yere gelmez artık.Sonuc olarak Terim haberleri yalan diye düşünüyorum.

Watford agree deal to buy Brazilian forward Richarlison from Fluminense for £13m, according to Sky sources.

Bence yanlis tercih, watford'un granada'dan aldiklari Isaac Success fazla sans bulmadi, buda aynisini yasayabilir, ajax'a gitseydi 2-3 yil sonra buyuk takima giderdi.

biz alak succesi

DGFpAXOXoAIl-xF

Selcuk'u yedekte oturtmak icin 7.5milyona b2b oyuncu alan adam gibi adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt