Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye hakkinda ciddi suphelerim var. Birkere 27 yasina kadar buyuk takim gormemis futbolcular, buyuk takimlara geldiginde sudan cikmis baliga donerler. Buna sadece bizim ligden onlarca ornek verilebilir. Bu oyuncunun yeteneksiz oldugu anlamina gelmez ancak buyuk takim oyuncusu olmak baska birseydir. Buyuk takimlarda cok ciddi basari baskisi vardir. Saha icinde yetenekli futbolcular arasinda ego savasi vardir. Beklentiler cok farklidir buna bagli olarak rakip takim seni durdurmak icin sahaya cikar. Osmanlisporda 3 pas hatasi yapti mi kimse birsey demez ama arenada homurtular baslar. Bu nedenledir ki anadoluda yildizlasan tabata, aatif, fernandao, amrabat gibi oyuncular buyuk takimlarda tutunamamislardir. Ama amrabat EPL de oynuyor orneklemesini kabul etmiyorum. Amrabat EPL nin en siradan takimlarindan birinde oynuyor, takim kadrolari daha iyi olabilir ama beklenti zayif. Galatasaray ile mukayese edilemez. Umarim yanilirim ama Ndiayenin basarili olma sansi bence cok dusuk.

Ndiaye hakkinda ciddi suphelerim var. Birkere 27 yasina kadar buyuk takim gormemis futbolcular, buyuk takimlara geldiginde sudan cikmis baliga donerler. Buna sadece bizim ligden onlarca ornek verilebilir. Bu oyuncunun yeteneksiz oldugu anlamina gelmez ancak buyuk takim oyuncusu olmak baska birseydir. Buyuk takimlarda cok ciddi basari baskisi vardir. Saha icinde yetenekli futbolcular arasinda ego savasi vardir. Beklentiler cok farklidir buna bagli olarak rakip takim seni durdurmak icin sahaya cikar. Osmanlisporda 3 pas hatasi yapti mi kimse birsey demez ama arenada homurtular baslar. Bu nedenledir ki anadoluda yildizlasan tabata, aatif, fernandao, amrabat gibi oyuncular buyuk takimlarda tutunamamislardir. Ama amrabat EPL de oynuyor orneklemesini kabul etmiyorum. Amrabat EPL nin en siradan takimlarindan birinde oynuyor, takim kadrolari daha iyi olabilir ama beklenti zayif. Galatasaray ile mukayese edilemez. Umarim yanilirim ama Ndiayenin basarili olma sansi bence cok dusuk.

Waris, Grosicki ve Nakulma gibi örneklerde var rahat ol

Nani'de olabilir..

Gündemi meşgul etmek içinde olabilir

nani olacağını sanmıyorum. Türkiye de pek iz bırakmadı. sürpriz diye lanse edilebilecek biri olmaz bence. feghouli, fernando gibi isimlerin yanında sıradan bir isim. ya da en fazla onlar kadar bir isim. gündemi meşgul etme tespiti de güzel.

Ilgıt Ilgıt Yeller Eser Seherde
Yar Beni Düşürdü Onulmaz Derde
Yar İle Buluşsak Bir Tenha Yerde
Duyar Düşmanlarım Söz Olur Gider

:/

Açıkçası transferler beni tatmin etti aynı kalitede bir sol bek alıp sol açık içnide scout transferi yapsak keşke

Araya bir tane yatırım transferi sıkıştırmamızı çok istiyorum

Genç oyuncuları bu kadro içerisinde parlatabiliriz rahatlıkla.

Ndiaye konusunda yapılan eleştirilerin çoğuna katılmakla beraber nedense çok umutluyum. içimde bir kıpırtı bir heyecan ki sormayın :) bence Ndiaye sezonun en verimli transferi olabilecek kapasiteye sahip. gerçekten farklı ve yetenekli. eğer baskı altında kalmaz, özgüvenli olur ve de taraftarımız tarafından ıslıklanmazsa başarılı olacaktır. inşaallah Galatasarayımıza çok faydalı olur.

Bu dedigin adamlar buyuk takimlara gitmedi Nantes ve Hull city gibi o ligin en siradan takimlarina gittiler. O nedenle kiyaslama yapilamaz.
Fark etmez oynadiklari ligler Türkiyeden yuksek seviyede. Hull Grosicki icin 10m istiyor. Nakulma gelecek sezon buyuk takima transfer olacak.

Turkish superstar hindi Tuncayi M'boroda hatirlayan?

@nevzatdindar

Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano, Ndiaye, Feghouli ve Fernando.. Bunların üstüne bir kaymak gider :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt