Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
Sürpriz çok büyük bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir sen bir de ben ne çektik şu kızlardan be sergen..
Sürpriz çok büyük bence
3.lig takimi nottingham Burke denen kazmayi bile 18 civari satiyor ayni takima. bizim yonetim beceriksizBruma'dada transfer başarısının B'sini görmüyorum , cesaret görüyorum sadece.
Parlamış bi oyuncuya bonservis olarak en çok parayı verip riske giren alacaktı Ünal Aysal ve Yönetimi bunu göze aldı parayı bastı.
Satışındada zaten bi başarı yok . Uzun vadede verim aldıktan sonra 27sindede bu paraya yollamadık .
Kaç cm?Kız olsanız 21 inde kel kalan birine bakar mıydınz
GSC
? para da yok pek iş desen saglık memuru olacagım 2 seneyeKaç cm?
Bakımlı ol. Fit ol. Istediğin kadar kel kal bence. Hatta kellik yakışıyor bazılarına?????? para da yok pek iş desen saglık memuru olacagım 2 seneye
GSC
begendigi şeylerde ipcu cokta hala yazmıyo ben de yazmıyorum tabi
Orası öyle hocam da genç yaşta olunca bu illet yaşama isteği bile kaçıyorBakımlı ol. Fit ol. Istediğin kadar kel kal bence. Hatta kellik yakışıyor bazılarına
Grosskreutz transferi kadar fiyasko rezil bir transfer yoktursercan yıldırım 3m
yiğit gökoğlan 2.5m
umut bulut 2.7m
izet hajrovic 3.5m
salih dursun 2.75m
lucas ontivero 2m
oğuzhan kayar 0.75m
veysel sarı 0.7m
umut gündoğan 0.55m
guillermo burdisso 0.185m L
tarık çamdal 4.75m
olcan adın 4m
blerim dzemaili 2.35m
endogan adili 0.4m
goran pandev -
kevin grosskreutz 1.5m
lionel carole 1.5m
cenk gönen 0.6m
jem karacan -
jose rodriguez -
ryan donk 2.5m
serdar aziz 4.5m
eren derdiyok 4m
tolga cigerci 3m
luis p cavanda 1.8m
kolbein sigthorsson 0.7m L
nigel de jong -
ahmet çalık 2.5m
garry rodriguez 3.5m
= 56.235m (maaşlar dahil edilmemiştir.)
Takma renktaş benim de 22 yaşında saçlarda aklar çıkmaya başladı, şu an 27 yaşındayım babamdan çok beyaz saçım var düşün yani.Kız olsanız 21 inde kel kalan birine bakar mıydınz
GSC
O babadan çok olayı çok koyuyor ya ? bende babamdan kelim şaka gibiTakma renktaş benim de 22 yaşında saçlarda aklar çıkmaya başladı, şu an 27 yaşındayım babamdan çok beyaz saçım var düşün yani.
sent via GSC
hala bir şeyler hissediyorsan durma yaz bence
yaptıklarından bir kere, yapmadıklarından bin kere pişman olursun demiş adı aklıma gelmeyen ünlü bir yazar
Orası öyle hocam da genç yaşta olunca bu illet yaşama isteği bile kaçıyor
GSC
Bir kaç sene önce top oynarken babam izlemeye gelince veya arkadaşlarım bizim eve gelince falan arkadaşlarım "baban senden genç duruyor" diye dalga geçiyorlardı hepO babadan çok olayı çok koyuyor ya ? bende babamdan kelim şaka gibi
GSC