Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagol.Toparlarsın çok kolay o zaman taktığın şeye bak yalnız :D sırf bu yüzden özgüvenin düşüyor:D Komik geliyor bana şu an ama sana da gelecek bence bi süre sonra.
Yanlış anlama komik derken küçümseme anlamında demiyorum.

Ha son olarak okulunda keller kulübü aç bence :D
İnşallah ya bakalım hayat buna da alışacagız ? sagolasın desteğin için :tiphat:

GSC

Kadınlar kel erkeklerden çok hoşlanıyormuş ama bunu gizliyormus bir çoğu. Geçen anket yapmışlardi hepsi utanıyor keller çekici demeye.

Not : bir saçım var her berbere gitmemde bir yastık çıkar o derece sık

Screenshot_20170731-123254.webp

Kadınlar kel erkeklerden çok hoşlanıyormuş ama bunu gizliyormus bir çoğu. Geçen anket yapmışlardi hepsi utanıyor keller çekici demeye.

Not : bir saçım var her berbere gitmemde bir yastık çıkar o derece sık
Aynen benim de öyle güçlü ve köklü ve kabarık. Ne zaman berbere gitsem yerde yığınla saç kalıyor:D

Ama işte erken beyazlamaya başladı bende de tee 22 yaşında. 5 sene geçti aradan babamdan çok beyaz saç var.

sent via GSC

Herkese Allah rahatlık versin kalktığımızda inşallah fernando+feghouli kapı görürüz. Yüzümüz biraz gülsün bari

GSC

Fernando ile Feghouli gelsin surprize bakariz sonra.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu kadar kaliteli adamın aynı alındığı dönem bir tek aysalın ilk dönemiydi.

Şahsen kalitesini tartışacağım tek bir transfer dahi yok.

İnşallah sol tarafta da aynı kalitede iki oyuncu alırlar. Yapabilirlerse harika bir kadro olur.

....................muslera.........................
Mariano......maicon.....serdar....xxxx
.................ndiaye......fernando..........
Feghouli...........belhanda...........xxxx
.........................gomis.......................

Eray
Denayer
Ahmet
Linnes
Selçuk
Tolga
Volkan Şen
Rodrigues
Eren
XXXX

Fark etmez oynadiklari ligler Türkiyeden yuksek seviyede. Hull Grosicki icin 10m istiyor. Nakulma gelecek sezon buyuk takima transfer olacak.

Turkish superstar hindi Tuncayi M'boroda hatirlayan?

Demek istedigimi anlatamadim. Bu topcular yetenekli. Ancak buyuk takimda oynamak cok baska birsey. Bunu acikladim. Grosicki dedigin adam bize gelsin Hull cityde oynadigi topun yarisini oynayamaz. Baski altinda oynayabilmek cok baska birsey.

Nezaman katilacak feghouli ile fernando kampa . Kamp bitecek bunlar daha gelecek nasil is anlamadim gitti. Arda konusu ise bizden uzak dursun ne geldiyse hep bu ben galatasarayin cocugum diyenlerden geldi bize

Sergen'in şu ergen aşk mevzuları bana lise yıllarımı hatırlattı. Hey gidi günler. :)

Bu arada bence Fatih Terim gelecek yakın bir zamanda. Gidişat oraya doğru gidiyor gibi.

badou ye verilen 7 cokmusda bilmem neymis . sayfalarca konusulmus . millet harbi futbol cahili arkadas . selcuk un calim atan tipini bulmus almisiz vir vir otuyorlar

feghouli acaba daha iyi bi transfer olabilitesinden mi getirilmiyor ? moura gibi mesela

evet moura yi bencede bize yedirmezler ama cita o derece yukseldi suan

adettendir .

fernando badou
.......belhanda
fegholi..........cilek
........gomis

sakatlik olmadigi veya ilk yaridan farka gitmedigimiz surece selcuk tolga 2nci yari bile oyuna giremez artik :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt