Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
İlla stoper niye alınıyor alt yapında Ozan Kabak diye ümit vadeden bir genç var işte koy Maiconun yanına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık 34 yaşındaki herifi ne yapacaklarmış çok merak ettim. zaten takımın yaş ortalaması yüksek bari solbek genç olsun bu nasıl yeniden yapılanma anlamadım.Yönetim, Benfica formasını giyen sol bek Eliseu’yu istediği belirtildi. (Hürriyet) https://twitter.com/CimbomFacts/status/892270630011367424/photo/1
Bana son anda yatacakmış gibi geliyor ama hadi neyse
İlla stoper niye alınıyor alt yapında Ozan Kabak diye ümit vadeden bir genç var işte koy Maiconun yanına
2.donem kamp kadrosuna alinmadi Ozan.İlla stoper niye alınıyor alt yapında Ozan Kabak diye ümit vadeden bir genç var işte koy Maiconun yanına
Kaynak nedir?Fernando Rogues bu aksam 23.45'de Istanbul'a inecek.
Stoper tandemi hayati orta saha hayati futbolda önemsiz mevki var mı? Futbol takım oyunu geçen sene yenen o kadar golü stoperlere bağlayamam. Sürekli transfer transfer nereye kadar baskı olacakmış kaldıramayacakmış kapatalım ozaman alt yapının ne önemi var? Alt yapıdan 1 oyuncunun çıkması, A takımın as oyuncusu olması tüm transferlerden çok memnun eder beni. Sürekli tüketim peşindeyizStoper tandeminin ne kadar hayati bir 2 li oldugunun farkinda degiliz. Tandemin kotu ise kalende Muslera bile olsa 50 gol yiyiyosun iste.
O pozisyon icin bizim genclere asla yeterli bilgi ogretilmiyor. Yani italyan bir altyapi stoperinin pozisyon bilgisi bizim "profesyonelim" diyen A takim yerli stoperlerin hic birinde yok.
Kale ile birlikte kumar oynamasi en aptalca olan bolgedir stoper tandemi. Ve cok sukur ki Tudoru yetersiz bulsam da cok sonycta adam Juvenin banko stoperlerindendi ve kolayca bu isin semihle serdarla ahmetle olmayacagini 1.gunden gorup en az 2 stoper istedi.
Stoper tandemi hayati orta saha hayati futbolda önemsiz mevki var mı? Futbol takım oyunu geçen sene yenen o kadar golü stoperlere bağlayamam. Sürekli transfer transfer nereye kadar baskı olacakmış kaldıramayacakmış kapatalım ozaman alt yapının ne önemi var? Alt yapıdan 1 oyuncunun çıkması, A takımın as oyuncusu olması tüm transferlerden çok memnun eder beni. Sürekli tüketim peşindeyiz
Yahu yapmayin etmeyin Cenk Ergun demedi mi 1 stoper de alacaklar.
Srdarla ahmetle kici delik kovaya su doldururuz anca. Ustune istedigin kadar su koy.
benim asıl korkum stoper almamaları veya denayer gibi işimize yaramayack bir isim almaları.. şöyle pepe tarzı yaşını başını almış nispeten ucuz maliyetli tecrübeli bir isim çok iyi olurdu..
Sıcak gelisme olmadığı bir hafta varmıAli Can Yaycılı@ac_yaycili
Bu hafta Galatasaray'da çok sıcak gelişmeler olacak...
Unutmayın bu sözümü...
Ve sol ayakli.
Ben sol ayakli olmasini bile onemsiyorum.
Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.
Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.
Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.
Ve sol ayakli.
Ben sol ayakli olmasini bile onemsiyorum.
Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.
Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.
Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.