Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla stoper niye alınıyor alt yapında Ozan Kabak diye ümit vadeden bir genç var işte koy Maiconun yanına

İlla stoper niye alınıyor alt yapında Ozan Kabak diye ümit vadeden bir genç var işte koy Maiconun yanına

Stoper tandeminin ne kadar hayati bir 2 li oldugunun farkinda degiliz. Tandemin kotu ise kalende Muslera bile olsa 50 gol yiyiyosun iste.

O pozisyon icin bizim genclere asla yeterli bilgi ogretilmiyor. Yani italyan bir altyapi stoperinin pozisyon bilgisi bizim "profesyonelim" diyen A takim yerli stoperlerin hic birinde yok.

Kale ile birlikte kumar oynamasi en aptalca olan bolgedir stoper tandemi. Ve cok sukur ki Tudoru yetersiz bulsam da cok sonucta adam Juvenin banko stoperlerindendi ve kolayca bu isin semihle serdarla ahmetle olmayacagini 1.gunden gorup en az 2 stoper istedi.

Son düzenleme:
Stoper tandeminin ne kadar hayati bir 2 li oldugunun farkinda degiliz. Tandemin kotu ise kalende Muslera bile olsa 50 gol yiyiyosun iste.

O pozisyon icin bizim genclere asla yeterli bilgi ogretilmiyor. Yani italyan bir altyapi stoperinin pozisyon bilgisi bizim "profesyonelim" diyen A takim yerli stoperlerin hic birinde yok.

Kale ile birlikte kumar oynamasi en aptalca olan bolgedir stoper tandemi. Ve cok sukur ki Tudoru yetersiz bulsam da cok sonycta adam Juvenin banko stoperlerindendi ve kolayca bu isin semihle serdarla ahmetle olmayacagini 1.gunden gorup en az 2 stoper istedi.
Stoper tandemi hayati orta saha hayati futbolda önemsiz mevki var mı? Futbol takım oyunu geçen sene yenen o kadar golü stoperlere bağlayamam. Sürekli transfer transfer nereye kadar baskı olacakmış kaldıramayacakmış kapatalım ozaman alt yapının ne önemi var? Alt yapıdan 1 oyuncunun çıkması, A takımın as oyuncusu olması tüm transferlerden çok memnun eder beni. Sürekli tüketim peşindeyiz

Stoper tandemi hayati orta saha hayati futbolda önemsiz mevki var mı? Futbol takım oyunu geçen sene yenen o kadar golü stoperlere bağlayamam. Sürekli transfer transfer nereye kadar baskı olacakmış kaldıramayacakmış kapatalım ozaman alt yapının ne önemi var? Alt yapıdan 1 oyuncunun çıkması, A takımın as oyuncusu olması tüm transferlerden çok memnun eder beni. Sürekli tüketim peşindeyiz

Alt yapidan alma demiyorumki. Alip ilk 11 e koyma stoper pozisyonunda. Al o adami Serdari tribune veya nasil olsa sakatlanican deyip spor salonuna yolla yedek oturt.

Bana oyle bir takim soyle ki 17 yasinda alt yapidan cikarip 1 stoperini ilk 11 e koysun direkt?

Kaldi ki onlar premium bir altyapi programina sahip olmalarina ragmen bunu yapmiyorlar, neden?

Cevabi basit, o pozisyon deneyim de istiyor.

Yahu yapmayin etmeyin Cenk Ergun demedi mi 1 stoper de alacaklar.

Srdarla ahmetle kici delik kovaya su doldururuz anca. Ustune istedigin kadar su koy.

benim asıl korkum stoper almamaları veya denayer gibi işimize yaramayack bir isim almaları.. şöyle pepe tarzı yaşını başını almış nispeten ucuz maliyetli tecrübeli bir isim çok iyi olurdu..

Lucescu zu Milli Takim diyorlar

Lucescu Transfer Hocasidir Elveda Dünya kupasi

benim asıl korkum stoper almamaları veya denayer gibi işimize yaramayack bir isim almaları.. şöyle pepe tarzı yaşını başını almış nispeten ucuz maliyetli tecrübeli bir isim çok iyi olurdu..

Ve sol ayakli.

Ben sol ayakli olmasini bile onemsiyorum.

Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.

Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.

Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.

Son düzenleme:
----------------Muslera--------------
Mariano--Maicon--Serdar--Costa
----------Fernando--Melo----------
--Fegouli----Ndiaye---Belhanda--
----------------Gomis---------------

Ve sol ayakli.

Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.

Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.

Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.

takım mühendisliği yaparken takım bütçesini de düşünmek zorunda...belki tarihimizde harcamadığımız bonservisleri dağıttık.. Biraz da kendi topçu ağı olmalı uygun maliyetli oyuncular belirlemeliydi.... Aynı anda Acerbi-Maicon-mRİANO -Sol bek Imbula-Fernando Feghouli-Belhanda-Gomis .. Yani altından kalkableceğimiz bir politika değil.. Her hoca buna benzer planlama yapabilir ama gerçekçi düşünmek lazım..
Fernando-feghoulinin geldiğini vasayarasak mevcut isimler bile çok büyük bir revizyondur..Dursun bonkörlükte kendini aştı

Ve sol ayakli.

teknik direktörülük kolay is degil kendisi yapı olarak tez canlı birisi bana göre misal karabükte kalsaydı 2 sezonu takımı biyerlre getirseydi yani biseyler ıspat etseydi ozaman derdik adam bos degil bak takımı uefa potasına soktu vs
yani inanılmaz sekilde tecrübesiz bir hoca olarak oyunu okumada tecrübesiz degisikliklerde tecrübesiz iletisimde tecrübesiz

o yüzden eger lucescu gelirse baskı hissedecegi icin bizim faydamıza olur bence ama gelmezse tudor kalamaz

hocalıgı kötü ama fizik kondisyon yükleme ve oyuncu vizyonu ve eksikleri görme acısından tam avrupalı istedigi tüm oyuncular bencede tam nokta atısı

stoperde maiconun yanında serdar olur ama bak dün serdar gitti bidaha nezaman döner allah biliyor

bencede sol ayaklı ve teknigi iyi bir stoper mutlaka lazım savunma tandemini saglam kurmak cok önemli

alın bakın fenerin savunması mahvoldu simdi kjaeri sattı sıgırlar taraftar bosuna sövmüyor yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt