Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetini konuşmaktan bıktım transferlerin ama konuşulmayacak gibi de değil. Scout ekibi şimdi 7M'a Badou tarzında bir oyuncu bulamayacak mı? Arasan aynısını yarı maliyetine bulursun. Hem de daha gencini...

bulamaz. buldukları adamlar ortada.

igor scout ekibine güvenmedigi icin sürekli hazır topcular aldırıyor.

Gene gelmedi mi Feghouli denen

gene-gelmedi-mi-bu-herif-capsi.jpeg

fernando ve fegh de gelsinler artik

Sadede benim şahsi fikrim, fernardo olmadı ve ndiayeyi aldılar , feghulide sorun çıktığı için konateyi sow gibi oynatmayi planlıyorlar... yoksa şimdiye çoktan gelmesi gerekti.

herta maçını yayınlarlar da millet bütün taktiğimizi, taraftarda ne kadar b.ktan oynadığımız görür diye korkuyorum.

Dün alman Sky 1 Hamburg Antalya maçini yayinladi. Bizide yayinlarlar diye düsünüyorum. Bu arada Antalya hamburgun içinden geçti dün

carole, sinan gümüs, koray, linnes leri onlar getirdi.

ne yaptıkları belli degil. bize avrupa capında bir scout ekibi lazım.

Bence hiçbiri boş değil bu oyuncuların hele de maliyetlerine göre. Zaten 2-3 milyon euro verilip alınan adamlar bunlar hatta daha az.

Sadede benim şahsi fikrim, fernardo olmadı ve ndiayeyi aldılar , feghulide sorun çıktığı için konateyi sow gibi oynatmayi planlıyorlar... yoksa şimdiye çoktan gelmesi gerekti.

ben arfa icin bekletiliyor haberleride var. sözde ben arfa yı feguli nin üstüne oyuncu olarak gösteriyor basın. sallamayınız.

feguli'de bu dakikadan sonra geri dönüs olmaz, fiyatı yükselir ama yapcak birşey yok, ne istiyorsa verecez artık.

feguli net ben arfa dan kaliteli topcudur, tartısmam bile. b.arfa bitti artık.

Feghouli fernando dan sonra en önemli transferimiz

ben arfa icin bekletiliyor haberleride var. sözde ben arfa yı feguli nin üstüne oyuncu olarak gösteriyor basın. sallamayınız.

feguli'de bu dakikadan sonra geri dönüs olmaz, fiyatı yükselir ama yapcak birşey yok, ne istiyorsa verecez artık.

feguli net ben arfa dan kaliteli topcudur, tartısmam bile. b.arfa bitti artık.

Ben arfa bitti degil bence baslamadi bile

gittigi ligi gercekten sarsip efsane olabilecek yetenekte inan bana

biz almayalim eyvallah kabul ama baskasina da gitmesin yeter ki

carole, sinan gümüs, koray, linnes leri onlar getirdi.

ne yaptıkları belli degil. bize avrupa capında bir scout ekibi lazım.
Carole ilk sezonunda harika oynadı. F/P olarak gayet iyi bir transferdi. Şimdi mental olarak bitti, orası ayrı konu.
Linnes kendi takımında çok iyi oynuyordu. Sistemin önemli bir parçasıydı. O dönem gene F/P olarak çok iyi bir transferdi. Bizde tutmadı.
Koray büyük potansiyeldi. Hala kullanabilme şansımız var. Dortmund bir şeyler beklemediği oyuncuya 7M'a tekrar geri alabilme maddesi koyar mıydı sence? Sevgilisi ve sakatlık çok geriye attı. Şans verilmeli. Ahmet denen gerizekalıdan bin kat iyidir.
Sinan altyapı için alınmıştı, orada harika bir performans sergiledi ve A takıma çıktı. A takımda zaman zaman kalitesini gösterdi. Sürekliliği yok. Mental açıdan zayıf biri. Ama önemli bir yetenek. Karaktersiz herifin teki orası apayrı konu. Avrupa'ya açılmak son şansı. Hala bir yerlere gelme şansı var ama bizde değil. 3.5-4M para kazanacağız belki de şimdi o kadar dibe düştüğü halde.

Gene oldukça talihsiz ve saçma bir yorum olmuş...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt