Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son kursunu sıkıyoruz. eğer şampiyon olamassak bu sezonki bonservis bir daha gelmez. cünkü satacak bir riva daha yok.

Ben arfa bitti degil bence baslamadi bile

gittigi ligi gercekten sarsip efsane olabilecek yetenekte inan bana

biz almayalim eyvallah kabul ama baskasina da gitmesin yeter ki

fb kjaer den gelen parayı ben arfa icin kullanır. aksi halde kombine falan satamazlar. aldılar sayıyorum.

bitirici 10 no, markajdan kurtulup kaleyi gördügü an yakından uzaktan gol yapma potansiyeli var ama süper ligde rahat adım attırmazlar.

Evren Göz‏@evrengoz

Galatasaray'ın yerli oyuncu transferi için oluşturduğu liste belli oldu. Ayrıntılar özel haberimizde yer alacak.

ugur ciftci ho

Yav yerli transfer nedir gerekirse bu 7 adamla kapatın almayın şu çöpleri

valla 2-3 tane ucuz genç yerliye hayır demem yusuf acer sol beke olabilir aslında

DGIlNC2XUAAlWvM

Hangisini tercih edersiniz ?

(1)

Linnes
Transfer

(2)

Transfer
Garry

???
Bence ya sol bek ya sol açık alınacak.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Benim yerli transferlere karsi tavrim net ve bu önümüzdeki seneler kolay kolay da degismez bu oyuncu havuzu degismedikce.

Almayin abi, abuk zubuk yerli oyunculara cuval cuval para vereceginize altyapidaki oyunculara sans verin. Sonucta daha karli cikariz cünkü gelen yerli oyuncularin hemen hemen hepsi yetersiz kaliyor sonra paralarini ödeyip duruyoruz. Altyapidan bir kac genci oynat belki 1 tanesi bilemedin 2 tanesi isine yarar. Volkan Sen gibi Yusuf Erdogan gibi gerizekali adamlara milyon eurolar verecegine bunu dene yahu. Ne kaybedersin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt