- 27 Ocak 2010
- 139.356
- 105.690
- 5.648
BBC haber yaptığına göre Fernando transferi bugün sonuçlandı galba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimde öyle demişti galibaAyrica "konu Galatasaray olunca bos mukaveleye imza attim yheaa" muhabbetini unutma reis.
Şeref aydın :Aynı şey Feghouli için de geçerli. Zaman geçtikçe Sinan'ın takımda kalma ihtimali artıyor. Yakında nasıl olsa Sinan'ı ikna ettik derler.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gs muhabirleri Portekize gitti işlerini halletmek için felan diyo.BBC haber yaptığına göre Fernando transferi bugün sonuçlandı galba.
Hesap onunSeref aydin'in hesabi degilmis o beyler. Kimse inanmiyor onun oldugunu. Bosverin gecin birsey bildigi de yok zaten.
Sekiztas lensi almış. Kötü oldu.
Sinan ve donk takimda kaldı fernando ve feghouli iptal belli ki. Bakalım nasıl acıklayacaklar insanlar bu kadar umutlandıktan sonra.
Bonservisiyle almışlar.kiralamıslar mı gene?
Şeref sadece ekşi'de yazıyor ama artık haber vermiyor. Bağlantısı yok artık. [Özgür Aslan]
Yav ben geçen konuştum adamı foruma çağırdım geldiCogu kisi aksini iddia ediyor bende onlar gibi dusunuyorum. Onun olsa bile bir sey bildigi yok cok net. Bende onun dediklerini yazabilirim twitter hesabi acip.