Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci "bosuna heveslenmeyin, Selcuk ilk 11 de olacak" haberi yapmis

O kadar transfer dönemi geçmiştir ancak ilk defa transfere bu kadar para harcadığımızı görüyorum. Kağıt üstünde iyi transferler yapıldı ancak hala başımızda doğru düzgün ne teknik direktör ne başkan ne yönetici var. Bu kadar para harcayıp yine hüsran bir sezon geçirmek eskisinden daha kötü bir hale getirebilir bizi. İnşallah mantıklı işler yapacak birileri çıkar.

Marcelo transferinden kalan 4-5 milyon euro var diye okudum, o parayi da Lens'e verip paralari bitmis olacak. Forvet yok, stoper yok :icon_twisted:

Sağ taraf tazı gibi oldu da, sol taraf penguen gibi hala.

Bu gemi sağa çeker.

4-4-2 oynayacağız aslında 2-4-4 oynayacağız kapanan takımlara karşı işte burada mesele başlıyor. 4-4-2 görünüp 2-4-4 oynayan büyük takımlarda gerideki 6 adam da her daim ipin ucundadır bir hata tarifi imkansız sonuçlar doğurabilir. Bknz Son iki resmi maçta Ahmet Çalık,Carole, Tarık, Selçuk hatta Maicon.

Önündeki 4 oyuncu g-hücum hattı rakiplerini korkutursa gereken özveriyi gösterip pres yapar açıkları kapatırsa gerideki 6 oyuncu hatasız maç çıkarır. Bu nedenle eğer son bir kurşunumuz kaldıysa Feguli ve Fernando'nun da geldiğini düşünerek ben olsam sol kanat için kullanırdım kurşunumu. Feguli-Gomis-Belhanda-? sağlam olunca geri 6 lı ya düşen yük azalacaktır.

Ben de Selcuk, fernando(eğer gelirse) ve badounun beraber oynayacağını düşünüyorum. Belhanda da solda oynar. Selcuku kesemezler.

DGIwwiNXoAA2Dxt.jpg

Marcelo transferinden kalan 4-5 milyon euro var diye okudum, o parayi da Lens'e verip paralari bitmis olacak. Forvet yok, stoper yok :icon_twisted:
Kiralama işi mantıklı gelmişti ilk başta ama bildiğin fiyasko
Ebubekir 6mye mal oldu geçen sene bu sene forvetleri yok
Taliscanında son senesi
Adam bu sene bile zorla katıldı kampa seneye durmaz

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando cocuguyla birlikte veda fotografını bile yayinlamisken bu transfere supheyle yaklasmak neyin kafası ? Bitti o transfer.

Forvete Konate gelirse sol bek veya sol kanada 100% yerli oyuncu gelir

Galatasaray, forvet transferi için 24 yaşındaki Moussa Konate'nin kulübü Sion ile görüşmelere başladı. (beIN SPORTS)

DGIw2FfXsAAyfaT.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt