Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21lik kadroda 13 yabanci olabiliyor

Muslera
Maicon
Carole
Mariano
Linnes
Cavanda
De Jong
Donk
Ndiaye
Belhanda
Rodrigues
Gomis

12 yabanci var kadroda su an. Cavanda ve De Jong oynamayacaklar, yani 10. Donk soru isareti, Tudor kadroya alir mi bilemiyorum. Fegh ve Fernando ile 11 (10) olacak bu sayi.

12 yabancimiz var;

Fernando ve Feghouli kesin gibi, eder 14.

Konate yi de istermisik, az once dedigim gibi mutlaka ve mutlaka Cavanda ve de Jong'dan kurtulmamiz gerekir acilen. O zaman bir tane daha yabanci alabiliriz onu da sol taraf icin kullaniriz.

18'e kaç yabancı alıoz max? 11 değil mi?

Ne olacak yani Dursun Olcan da oldugu gibi bi sinirlenir ve tak diye sözlesmelerini tek tarafli fesh eder. 1 sene sonra da dava acarlar paralarini alirlar.
Tabiki boyle bir ihtimal her zaman var Dursun orada dururken :)

Ama ne yapip edip bu 2 gereksiz adami bonservis almadan bile gondermemiz lazim bir sekilde.

Fiziğe pek aldanmayın, sayet carole un de baktığın zaman vucudu hacimli ve kaslı

Önemli bir gelişme var. Birazdan son dakika geliyor.

evren !!!

Fernando ve Feghouli gelirse bu transferler sadece şikeci ve tinerci tayfasına girmicek. :asd22:

Forumda bazı provokasyoncular var o gelmez bu imkansız vs diyen. SS'imi aldım bekliyorum.

Toplu kuş katliamları olacak.

Son düzenleme:
Muslera, maryano, maykon, linnes, carole , badou, fernando, belhanda, fehuli, gomis, rodrigez, kanate, denayer.

13 işte.

Fernando ve Feghouli'nin yarına kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (beIN SPORTS)

Ndiaye on numara oynayacaksa belhanda niye alındı? Belhanda 10 numara oynayacaksa ndiaye neden var? Ndiaye Selçuk yerine oynayacaksa eyvallah.. Böyle saçma iş mi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt