Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Yerli oyuncu alacagina alt yapidan 2-3 oyuncu A takima cikarin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun başkanım sağ olsun.Abi sen aklını yitirdin iyice, agresif gelene geçene söven formun daha iyiydi
Aynen öyle, madem bu adamı da yollasalardı, ne güzel orta sahaya transferler yapıldı takımda, bu maliyetli adamı yedeğe çekmek de zarar oynatmak da zarar, ben buna anlam veremiyorum zaten bu nasıl planlamaSelçuk dediğin adam belhahdayla aynı maaşı alıyor (maç başlarıyla birlikte belki daha da yüksek), ndiaye ve fernando dan yüksek maaş alıyor. Yıllık 4 milyon euro maliyeti olan bir futbolcuyu yedeğe çekmek zor. Bu birde katımın kaptanıysa daha da zorİnşallah transfer olur da (imkansıza yakın ama) kurtuluruz.
ismi geçen yerlilerden sadece Deniz Türüç iyi oyuncu. Ayrıca illa yerli alınacaksa Kenan Karaman alınsın. Neden ismi bir Türk takımıyla geçmiyor şaşırıyorum.
Lazio fln diyorlardı bir araAynen öyle, madem bu adamı da yollasalardı, ne güzel orta sahaya transferler yapıldı takımda, bu maliyetli adamı yedeğe çekmek de zarar oynatmak da zarar, ben buna anlam veremiyorum zaten bu nasıl planlama
Dursun eğer o kadar akıllıysa Luceye 1 yıllık bir kontrat sunar federasyonun tek seçeneği Şenol olur.lucescuyu şu tüpçünün elinden kaparsak süper olur yine şenola yanlar inşallah
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Olur. Kotude olmaz aslında. Sol bek şart.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi