Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbeklerin Terimi Florya ya getirmemesi herseyi anlatiyor zaten. Bizimkiler de gelmis Luce ye heyecanlaniyor. Ulan Terim olsa Özbekler El atmayi birak futbol subesinin f'sini göremezler ve bizde basarili olma imkanini yakalamis oluruz. Dursun Luceyi parmaginda oynatacak izleyin ve görün

selcugun asisti gercekten rezillik ötesi tamamen vurdumduymazlıgın son noktası avrupada böyle bir oyuncuyu asla kadroya almazlardı

3 milyon euroya biz bu sinsi herifi besliyoruz düsünün

Mircea Lucescu, oğlu Razvan'ın teknik direktör olması halinde Galatasaray'ın teklifini kabul edeceğini iletti. [Liga 1 România]

he

Fenerbahçe, 1 Ağustos itibariyle 17 bin kombine bilet satışı rakamına ulaştıklarını açıkladı.

Selam cümleten.

Fernanda, Feghouli, Costa (sol bek) ve Konate transferlerinin bitirilip, TD olarak takimin basina Fatih Terim'in getirildigi bir hafta olmasi temennisiyle.

---------Gomis---Konate------------
--------------------------------------
Belhanda------------------Feghouli
-----Ndiaye-----Fernando------
--------------------------------------
Costa----Maicon--Serdar----Mariano
-----------------------------------------
-------------Muslera-------------------

Terim'le bu formasyonda 4-4-2 oynayabiliriz.

Luce Imaparatorun tirnagi olamaz. Onu demeye getirdim

Bana kalirsa ikisinide istemem TD olarak rdas... Ben senden sadece bu Alzheimer olayi hakkinda ispatin veya ispatiniz varmi diye sordum... Bi tane gazeteci bi kuyuya tas atmis, cikar cikarabilirsen veya camur at izi kalsin babindada... Hastaliklarla boyle seyyapmak benim pek hoslandigim seyler degil... Belkide hic oyle birsey yok millet adami Alzheimer yapiyor, sakasi bile hos degil

Buzz Spor @buzzspor
·
6 Min.
Mircea Lucescu, oğlu Razvan'ın teknik direktör olması halinde Galatasaray'ın teklifini kabul edeceğini iletti. [Liga 1 România]

Al iste
Fatih Celik

Bir kaç Hafta önce Ibrahim Seten Lucescuya yakin kaynaklara göre alsheimer baslangici varmis dedi. Resmi bir belge bulmak zor olur Bu konuda renkdas Ama öyle bir durum varsa zaten saçmalik olur. Benim istegim Terim gelsin Özbekler futboldan çekilsin

Buzz Spor @buzzspor
·
6 Min.

Al iste
Fatih Celik

Bir kaç Hafta önce Ibrahim Seten Lucescuya yakin kaynaklara göre alsheimer baslangici varmis dedi. Resmi bir belge bulmak zor olur Bu konuda renkdas Ama öyle bir durum varsa zaten saçmalik olur. Benim istegim Terim gelsin Özbekler futboldan çekilsin
Ibrahim setenin 10 dediginden 9 u yalan 1 supheli rdas. O yuzden hani hastalikla mastalikla yani ne bileyim. Benim icime sinmiyor... Hadi Zenith bu yuzden yollarimiz ayrildi dese veya menejeri felan amenna diyecegimde... Bizim gazetecilerin fantazilerinin masaAllahi var biliyorsun....

Bu arada Dursun demisin... Bozdun bayramlik agazimi, mok yoluna kufur ettirdin bana o yagli surata :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ibrahim setenin 10 dediginden 9 u yalan 1 supheli rdas. O yuzden hani hastalikla mastalikla yani ne bileyim. Benim icime sinmiyor... Hadi Zenith bu yuzden yollarimiz ayrildi dese veya menejeri felan amenna diyecegimde... Bizim gazetecilerin fantazilerinin masaAllahi var biliyorsun....

Bu arada Dursun demisin... Bozdun bayramlik agazimi, mok yoluna kufur ettirdin bana o yagli surata :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hahaha Canim renkdasim haklisin seni kizdirmak istemedim tabiki. Bu arada Dursun abv

Özbeklerin Terimi Florya ya getirmemesi herseyi anlatiyor zaten. Bizimkiler de gelmis Luce ye heyecanlaniyor. Ulan Terim olsa Özbekler El atmayi birak futbol subesinin f'sini göremezler ve bizde basarili olma imkanini yakalamis oluruz. Dursun Luceyi parmaginda oynatacak izleyin ve görün

Basarıli olamazsın dostum. Terimde başarılı olamaz. Terimin başarili oldugu sezonlara bak, başarılı yonetimle başarılı oluyor adam.

Dursunla calışsa canaydın donemi gibi olur sonuç.

Buzz Spor @buzzspor
·
6 Min.

Al iste
Fatih Celik

Bu seten aynı zamanlarda da sneijder 4,5milyon eurosunu almadan gitmeyecek söylemişti. Ne hikmetse bizimle ismi düştüğü an Lucescu da altzeimer oldu.
Daha önce niye haber vermedi o hastalığını? Gazeteci ya sözde bu haberi anında yazardı öğrendiği an itibariyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt