Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bu oyuncular yarında gelmezse instanbula kan çıkar dursun

Tudorla devam edilmesi taraftarıyım kendisini çok sevdiğimden veya beğendiğimden değil ha . adam kendi kadrosunu kurdu bırakın bi göstersin beyler bazen kızıyoruz ama tudorda biliyor selçukun ne mal olduğunu tolganın yasinin adam öyle yada böyle aldırdı bu oyuncuları atıyorum şimdi tudor yerine hamza hoca veya başka bi yerli olsaydı ortasahaya adam ya almazdı yada bir tane alırdı siz bakmayın bazı satılık kalemlerin tudor oyun sistemini selçukun üzerine kuruyor diyenlere bu adam aptal mı 32 yaşında bitmiş bir adamın üzerine kursun beyler öyle yada böyle tudoru destekleyin yoksa demirkol gibi sırtlanlar tudor üzerinden Galatasarayı gömerler saygılar

bu arada transfer olayından ötürü konate avrupa maçına çıkmayabilirmiş

Lucescu gercekten sacmalik olur adam oglunu takimin basina getirecek

Imparator bosta biz sacma sapan isimlerle ugrasiyoruz

Club Brugge*Teknik Direktörü*Ivan Leko, Başakşehir maçı için Tudor'dan taktik aldığını açıkladı.

Taktiği uygulayinca mac döndü herald

Bayern Münih - Liverpool (Tivibu Spor)

liverpool un ofansif topculari efsane

20 senedir Terim yiyor, azıcık da Özbek Kardeşler yesin çok mu? Daha en son teknik direktörü olmadığı senenin 20 trilyonunu istiyordu komisyon yemeyen Terim :D

Ya arkadaş birisi de cevap verse ya... Neye nasıl cevap verecek... Yutkun içinde kalsın...

Bir link paylaş aydınlanalım Fatih Terim kimden istemiş 20m€
Nankörlüktür bu başka bir şey değil.Algıya kurban giden bir ergen daha işte.Ne 20 si len 50 milyon götürdü Fatih Terim.
Bana para vermeyin gerekirse Hagiyi alın diyen adam komissyon götürdü?
Zoruna gidenin borusuna gitsin arkadaş.
6 şampiyonluk
1uefa kupası
cl çeyrek final

Buyur sen kur o kadroyu menajerlik oyununda oynat çeyrek final basit bir şey zaten o kadar başarı gaz tesadüf şans şerbettir.Başka bir şey değil
ollandalı Guus Hiddink'in yerine getirilerek, 17 Kasım 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar sözleşme imzalayan Avcı, sözleşme süresini tamamlayamadan görevinden ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Avcı döneminde 6'sı resmi, 12'si özel olmak üzere oynadığı 18 maçta 6 kez kazandı, 8 yenilgi aldı, 4 maçta da berabere kaldı. Bu dönemde yaptığı maçlarda 26 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

28'inci sıradan 58'inci sıraya geriledi
Abdullah Avcı dönemi başladığında, dünya sıralamasında 28'inci durumda bulunan Türkiye, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) son açıklamasına göre 58'inci sırada yer alıyor.

Al buda aptulla avcı.. dönemindeki milli takım

sadio mane sol ayakla taktı

bizim çöp kanatlar da ben solda daha iyiyim yok sağda daha iyiyim diye ağlasınlar anca

Lucescu'nun oğlunun staj yeri mi burası? Resmen rezalet. Bu olacağına Tudor kalsın daha iyi

Hayretle okuyorum..! Fatih Terim para peşinde koşuyormuşta insanlar bıkmış.Bir algı operasyonu yapıldı Fatih Terime herkesde saf gibi inandılar.En kötüsüde bu bu insanlar Futbolun F'sinden anlamazlar sırf bir kitle adamı kötü gösterdi diye inanıp ona göre yorum yaparlar.

Diyelimki X bir hoca ile anlaştık.
Adamın kariyerinde herhangi bir avrupa takımı şampiyonluğu var ise kap 2.5m€'dan açılıyor Türkiyede.
Gerets
Manchini
Prandelli
Efendim Gerets 1 kez şampiyon yaptı bizi milyon milyon tazminatını aldı gitti.
Perreira
Tigana
Del bosque (Bu adam yeniköy kasabı idi) futbolu çok iyi bilen Türk yöneticiler tarafından öyle ilan edildi.
Şenol Güneş denen kalibresiz kariyerinde sadece 2 şampiyonluğu olan adam kaç paraya takım çalıştırıyor ?
6 Şampiyonluk
1 Uefa Kupası
Fiorentina İtalya Kupası Finali
Milan Teknik Direktörlüğü bu çok bilmiş kitle milandan kovuldu aaaaa filan yazacak 1 Tane Türk Teknik Direktör varsa Milan kalibresinde takım çalıştıran yazarsanız memnun olurum kendi adıma Futbolu sizler kadar iyi bilmiyorum şahsen.

Hala utanmadan Fatih Terim para peşinde koşuyor diyorlar.Yahu adam şampiyon takımını Milli Takım için bıraktı gitti.Bedavayamı çalışacaktı? Hadi onu geçtim herkes ülkesini çok seviyor filan Şenol Güneşi gönderdimi tinerciler göndermediler.
Ülke Menfaatleri her şeyden önce gelir Fatih Terim o yüzden gitti ve çok değil 2 gün önce yaptığı resmi açıklama ile Tazminat hayatım boyunca almadım demiştir.Fatih Terim parayı tercih etse idi zamanında şikecilere giderdi bizden kat kat fazla para verdiler..

İşte o yüzden gelmesin zaten Fatih Terim Galatasaraya tekrar yaşattığı onca başarıyı buradaki ve sosyal medyada bir çok kendini Galatasaraylı adleden insan hak etmiyor.Gidin kardeşim tinercilerin şenoluna methiyeler düzün şimdi milli takım hoca arayışı içersinde gelen hocanın sözleşmesini göreceğiz bakalım kaç milyon€ milletin cebinden çıkacak ve 4 maçta kaç puan alabileceğiz?

O kadar emek vermişsin yazmışsın teşekkür ederiz ama TERİM PARAGÖZ DEĞİL Mİ DİYELİM?

Milli takım çağırmışsa gerisi teferruattır deyip kaçan adam, kovulduğu anda avukatlar ordusunu çağırıyor? NE İÇİN EKMEK PARASI İÇİN? Mekan basıyor adam tehtit ediyor! Damadımın yanındaki dükkanını kapat diyor! Ne varsa damadım yesin diyor!

O Mancini'yi falan sil ordan! Adam imPARATOR dan daha fazla tazminat alma şansı varken, proje vs kandırıldığı halde! Kulüp zor durumdaydı, tazminat istemek doğru olmazdı diyen bir karakterle imPARATOR'u kıyaslayamazsın bile! Bu sadece bir örnekti içlerinde daha nicesi var...

Geçiniz Lafontenden masalları, kaldı ki Üst üste 4 sene şampiyon olduk. Sezar'ın hakkı sezara, Hagi ve jenarasyonunun hakkı da o futbolcu grubuna verilmeli. O dönemki oyuncu grubu beğenmediğin Şenol Güneş ile DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU! Aslında Şenol Güneş değil o grup aldı o üçüncülüü!

Karizmatik duruşlar ile kameraya pampa ben görmüyormuşum gibi karizmatik çeklerle birilerinin başarısının üzerine yatmak hoş tabi. Değilse Özhan Canaydın döneminde sırf Terim gelsin diye al takımı sen kur dediklerinde nasıl bizi batağa sokup kovduğumuz Lucescu lu Beşiktaşa şampiyonluğu nasıl hediye ettiğimizi de biliriz

Silah zoruyla mi aldi parayi? Sana 3 milyon teklif etseler "yok ya o cok, siz bana 1 milyon verin yeter" dermis gibi konusuyosun

Niye Sneijder silah zoruylamı alacaklarından feragat etti, benle niye kıyaslıyorsun o adam milyoner ayrıca gittiği takımdan da milyonlar aldı yetmedi üstünü bizden aldı, içine siniyorsa No Problem

03f0444c693984c1535543ed294754d8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt