Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
4-4-2 daha güzel olur bence,Feg sağ kanatta çok daha iyi Belhandanın sola kayması daha kolay çünkü Nicete çok fazla solda oynadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole denen leşh Barçada oynasa Barça TR'de şampiyon olamaz o kadar yetersiz 1 zevat
Önce adam ol da konuşmayı öğren! "Ergen", "zoruna gidenin borusuna gitsin"
Bir orda 20trilyon yazıyor totondan 20milyon Euro uydurupta ne 20Milyon Eurosu diye esip hesap sormaya kalkma! Okumasını öğren cahilliğinin hesabını sorma! Kaldı ki milli takımdan yattığı yerden başarısızlıktan başarısızlığa koşarken 4 senede aldığı parayla hesapla bakalım kaç para almış? Utanmadan bir de o paraları haketmiş gibi 4.5 milyon Euro tazminat istiyor gönlümüzün efendisi!
2 Bana para vermeyin Hagi'yi alın demişmiş, git araştır gel öğren! Fatih Süren aldım oynat diyor! Hoş değil ama gerçek bu! Tıpki Sneijderi Aysal'ın aldım oynat dediği gibi.
3!UEfa kupası falan kadro Terim'siz dünya 3.sü oldu Şenol Güneş ile! Yani o dönem başarı varsa en çok hakeden grup oyuncu grubuydu!
4!Birisi şu arkadaşa Cl'de çeyrek final oynayanın Terim değil Lucescu olduğunu yazsın!
Cehaletinle adam yargılamaya kalkma!
Aziz Behich yerli statüsünde değil mi ? geçen Avustralya milli takımında oynuyordu
Yerli statüsündeymiş Türk pasaportu var demek ki TFF'de ki soyadı Behich değil EraltayAziz Behich'in annesi ve babası KKTC'li, sonradan oraya taşındılar. Dolayısıyla Türk ve TC kimliği alabilir istediği zaman. Yok mu onu bilmiyorum ama almıştır muhtemelen.
luce de terim de gelmesin
ama bence Albayrak 2018 de kebap sov yapacak
Terim+Albayrak = Ligi domine etmek