Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Negredo için 3.5 normal bir rakam. Biz Gomis'e imza parası bile verdik bonservis ödediğimiz halde, hatırlatmakta fayda var

Degerli renkdaslarim, Fatih Terimi hatasiyla dogrusuyla 1 Galatsarayli olarak sevmemek mümkün degil. Ancak yeter artik. Milli Takim - Galatasaray - Milli Takim - Galatasaray - Sparring yapiyor mübarek. Taktiksel anlamda FT hocamiz malesef cok cok zayif, iyi oyuncu kadrosuyla ve motivasyonan bi yere kadar götürebiliyor. 96-2000 yillarinda sansina cok iyi bi Kadro ve jenerasyon yakaladi, keza 2011 de de ünal basgan güzel kadro sundu. Özhan canaydin döneminde FT vasat Kadroyla neler yaptigni gördük. Güzel Kadro kurmak üzereyiz, bunun mimari da Tudordur, gercekten üst düzey bi yabanci hoca getirmiyecekler ise tudor kalmali. FT gecen sene bizi calistirsaydi o oyuncu grubuyla, simdi her yer FT istifa diye inliyordu.

Negredo Türkiye'de iş yapmaz. İspanyol golcüler bu topraklarda iş yapmıyor. Guiza İspanya gol kralı olarak geldi. Sonucu gördük. Türkiye'de iş yapmaz. Evet ismi olan bir futbolcu lakin iş yapmayacak. Bakın görün.

DGK08XMXcAA0MaU.jpg

Negredo Türkiye'de iş yapmaz. İspanyol golcüler bu topraklarda iş yapmıyor. Guiza İspanya gol kralı olarak geldi. Sonucu gördük. Türkiye'de iş yapmaz. Evet ismi olan bir futbolcu lakin iş yapmayacak. Bakın görün.

aynen bu dogru adamlar ispanyada cosuyor ama yurtdısına cıkınca yok oluyorlar misal soldado da negredo gibi gol makinesiydi ama epl de kayboldu

negredoyu cok izlemedim ama soldado ya göre daha statik oynayan bir adam sanırım soldado misal cok begenirdim sürekli hareketli

ama bizim sitede negredo galatasaray adı gecince epey gömenler olmustu

Son 20 gündür feghouli 1-2 güne açıklanır haberleri sıkıldık artik ya. Vazgecelim bu transferden ya gelmiyorsa gelmesin. Abarttikca abarttı adam ya.

Ha bu arada Negrede 2 Milyon Avro, Ertuğrul Taşkıran 1 Milyon Avro hesabı bir de böyle düşünün.

aynen bu dogru adamlar ispanyada cosuyor ama yurtdısına cıkınca yok oluyorlar misal soldado da negredo gibi gol makinesiydi ama epl de kayboldu

negredoyu cok izlemedim ama soldado ya göre daha statik oynayan bir adam sanırım soldado misal cok begenirdim sürekli hareketli

ama bizim sitede negredo galatasaray adı gecince epey gömenler olmustu
Gomis ismi çıktığında negredo ismi de vardı gündemde ve forumda çoğu kişi negredo cop diyordu. Geçen sezon Gomis negredoya oranla çok daha iyi sezon geçirdi. Negredo küme düşmüş takımdan geliyor. Hazırlık maçları dolayısı ile herkes Gomis konusunda endişeli açıkçası ben de anlamadım kötü oyununu. Toparlarsa negredodan çok daha etkili bir adam bizim lig için.

Son 20 gündür feghouli 1-2 güne açıklanır haberleri sıkıldık artik ya. Vazgecelim bu transferden ya gelmiyorsa gelmesin. Abarttikca abarttı adam ya.

neden gecikti bilmiyorum bizemi gelir onuda bilmiyorm ama gercek olan su westham adamı gönderiyor kampta yok kampta varkende oynatmadı bilic

bugun westhamın macı vardı kampta yok adam

Fernando ve Feghouli'nin transfer süreci illallah ettirecek bu gidişle. Daha fazla heyecan yitirmeden bu iki isme yönelik KAP gelmeli.

Evet salının hatası, yorgunluğu meyhanede 2 duble rakı içerek atlatma hayali. Karşımda ki herif uzakdoğu ve ortadoğu tarihi anlatıyor. Kafamı öpeyim

neden gecikti bilmiyorum bizemi gelir onuda bilmiyorm ama gercek olan su westham adamı gönderiyor kampta yok kampta varkende oynatmadı bilic

bugun westhamın macı vardı kampta yok adam
Son 10 gündür kamptan ayrılmış bizimle anlaştığı belli ama adamin işleri bitmedi bu nasıl işler ise. Kampa katılacak dedi cenk ergun odası hazır dedi ama sonrasında ses yok kayboldu adam. Izin işini kötüye kullanma var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt