- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
hakan unsalsız,ergunsüz baya saçma olmuş.üstüne arif erdem sonradan oyuna girmiş...ümid davala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan unsalsız,ergunsüz baya saçma olmuş.üstüne arif erdem sonradan oyuna girmiş...ümid davala.
Taahhüt oluyor yillikyok la aylik da satin aliniyordu galiba online
direk yillik üyelik yapan zaten boku yemistir
Saffet Ulusoy
@saffetulusoy
Belhanda sol kanatta oynayacak heralde.
güvenilir mi bu ? Arda,Burak,Selcuk yalakasi diye biliyorum bunu (Arkadaslariymis). Selcuga yer acmaya calisiyor
Ya bırak boşverBeşiktaş abubakar gibi hareketli bir adamdan ağır negredoya geçiyor net olarak güç kaybı var ancak burda yine yalayanlar var. Beşiktaş ne yapsa süper diyenler var bence. Bizim aldığımız Gomis begenmesinizde negredodan daha formda ve popüler bir isim olarak geldi.
Rahat olun o selcuk artık arenaya çıkamayacak. Top ayağına her değdiğinde yuhalayacagizSaffet Ulusoy
@saffetulusoy
Belhanda sol kanatta oynayacak heralde.
güvenilir mi bu ? Arda,Burak,Selcuk yalakasi diye biliyorum bunu (Arkadaslariymis). Selcuga yer acmaya calisiyor
Rahat olun o selcuk artık arenaya çıkamayacak. Top ayağına her değdiğinde yuhalayacagiz
Sucukcular da islikladi en son maçta. Selçuk artık bu takımın topçusu degildaha gecen fotograf cekip durdular bununla... Sucukcular alkislar bunu
luce kabul etmemiş, aldığım istihbarat o yönde diyor.
umarız bu defa tutturur![]()
gece gece cok cokolat yedim yine yav :/
Kim peki yavrucum