Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
791fbe8cdccca6115eb6b9b61cfe38c4.jpg

Buyrun arkadaşlar ikramdır.

Şu kadro olacak herhalde..

-------------------------- Muslera -----------------
Mariano ----- Maicon -------- ??? ---- ???
----------- Fernando ---------- Ndiaye ---------
--- Feghouli ------ Belhanda ----- Rodriguez -
----------------------- Gomis ---------------------

Eh.

İsim-Soyisim neden büyük harf ? Bu nasıl ego ?

Sözde adım soyadımı yazışımdan egomu ölçeceksin dimi reyis? Yani egoya karşısın! Peki sorunun cevabını vereyim. capslok açık kalmış ve bir an önce üye olma isteğim vardı farketmedim. Değilse senin gibi Allahın yarattığı sıradan kullarındanım!

İsmimi yazışımdan egoya şiddetle karşı çıkan birisi olarak profiline FATİH TERİM'İ koyman ve bana bu soruyu sormanı nasıl bağdaştırmalıyım? Yok yok bugün bu forumda Allahım beni sınıyor sevgilerle!

Sol tarafa Konopylanka gelmeyecekse Nani'yi alalım bence. Macera aramaya gerek yok, bu kadro için ideal bir isim.

Almaguer, Horvath, Marcio, Cesar Prates, Abel Xavier, Muhammed Sarr, Pinto, Christian, Tozser, Frank de Boer, Lukunku, Tamas, Bratu ve Petre

Ne muhteşem günlerdi be! Hey gidi günler hey! Başımızda bir futbol dahisi vardı! Çok da para harcamamıştık nerdeyse sudan ucuza kadro kurup başarıdan başarıya koşmuştuk. Ve önceki gelişi ve en son ki gelişi gibi transferleri başkan ve yöneticilerin yaptığı değil direk bu muhteşem kadroyu kendisi kurmuştu. Böyle bir adama laf söylemek insanı taş eder taşş!!! İsmini besmele ile ağzınıza alacaksınız o derece mübarek bir insan. Ve asla paraya pula önem vermez. Kendisi çok amatör ruhludur. Kendisini herkes Türkiyenin en yüksek maaşını alan Hoca, ve hatta Avrupa şampiyonasında en fazla maaş alan 3. kişisi billir ama aslında ama o işin de aslı farklıdır. Kendisi o paraları kızlarına moda damatlarına taverna kurdu diye bilinir ama Galatasaray'a bağışlamıştır. Sırf adam federasyondan Galatasaray'a para aktarabilmek için bu kadar haksız yere yakıştırmaları yemiştir. Hele hele 4senedir aldığı minimum ücretin yanında 4.5 milyon eurocuk hocası olmayacağı senenin de maaşı olan tazminatı da Galatasaray için istemiştir.

Siz ne kadir kıymet bilmeyen insanlarsınız yahuuu! Ayıp ayıp! 4sene üst üste şampiyonlukta neymiş efendim Hagi,popescu sözde muhteşem dünya 3.lüğü alan oyuncuların sayesindeymiş. Allah çarpar hocamız tek başına 4sene üst üste şampiyon yaptı.

İyi forumlar...

hqdefault.jpg

Sözde adım soyadımı yazışımdan egomu ölçeceksin dimi reyis? Yani egoya karşısın! Peki sorunun cevabını vereyim. capslok açık kalmış ve bir an önce üye olma isteğim vardı farketmedim. Değilse senin gibi Allahın yarattığı sıradan kullarındanım!

İsmimi yazışımdan egoya şiddetle karşı çıkan birisi olarak profiline FATİH TERİM'İ koyman ve bana bu soruyu sormanı nasıl bağdaştırmalıyım? Yok yok bugün bu forumda Allahım beni sınıyor sevgilerle!

3ce50e8d03c6cf867fc5da3eb16b6b58.jpg

Hocamın sahadaki egosunu, kibrini, hırsını seviyorum. Kenarda süt kuzusu gibi durmadığı için seviyorum. Sahadaki Melo'yu sevdiğim gibi hocamıda seviyorum. Saha dışına gelirsek; ayrı dünyaların insanıyız. Umrumda değil.

Uzun yorum yazmak var. Sacmalamak var.

Bence ikincisi daha agir basiyor burada.

Tabi ki renktaşım kesinlikle haklı olabilirsin. Ama bu ayrımı yapabilmek için okuyanın da kapasitesini dahil etmek gerekiyor dimi? Sonuçta dünyaya yuvarlak diyene deli diyorlardı. Hatta bazıları öldürüldü diye hatırlıyorum.

Boşverin ruh halim hiç iyi değil kaldıkça polemik yaşıcaz. Tartışma uzayacak gidecek. Burda 2 dakika güzel haberler okumak umuduyla gelenler de bu saçma tartışmaları okuyup, zaten olumlu haber yok bir de aptalca tartışmaları okuyup iyice canı sıkılacak..

iyi gecelerr

beyti fena olmazdi simdi
yaninda ayran
ohhhhhh

Sinan'ı Benfica'ya verip Carillo'yu al uygun bir maliyetle. Feghouli-Carillo kanatları felç etsin rakipleri.

maiconun ve mariano nun ara ara sinana bakısları var öpecekmis gibi

verdikleri paslara kosma zahmetini bile göstermiyor beyimiz,cidden tam sopalık bu cocuk

Şuana kadar yapilan transferlere Feghouli-Fernando dahil

10/? Kaç puan verirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt