Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye beğendim bir isimdi. Hamza iyi oyuncu dediyse şüphelenmeye başlayabilirim. Adamın beğendiği isimler Sabri ve Umut.

hamza öyle dediyse yeni jem karacanimiz h.o

s-3d3785d4aa78d9f9397097fe2193e0e254ccf29d.jpg

Hamza Hamzaoğlu: Ndiaye, Galatasaray’ın bu sezon yaptığı transferlerin arasında en iyisi. Galatasaray çok doğru bir karar verdi.

gel ve yine sampiyon yap bizi
ndiayeden bu yazıyi okuyana kadar umutluydum arkadaslar gecmis olsun

selcuk inan göreve

hamza şu sıralar işsiz kaldı yamanacak yer bulabilmek icin piyasaya yapmaya calısıyor

Bu Selçuk'u sabah akşam döveceksin. Topu kaptırıyor, pas atmaya çaıştığı Donk bile koşup bir şey yapmaya çalışıyor beyimizin umrunda değil.

6b824c4be6d4ac5c28caeb6b9dcc53c4.jpg

Basaksehir bu ikiliyi bir araya getirmekte gec kaldi

Can alıcı bir soru.. Luce kabul etmedi, hocada malum 2.tercih olarak gelmez. Hamza mı ? Tudor mu ?

Bu arada ben de sizin gibi Galatasarayın başarısını istiyorum. Fatih Terim'i istememe sebebim de şu. Kesinlikle transferden anlamıyor. Yaptığı sayısız transferin sadece 3ü bilemedin 5i tutmuştur. Zira sayamazsınız daha fazlasını. Milli takım oyuncu seçmelerinden de zaten bunu anlayabilirsiniz.

Fatih Terim'in başarılı olabilmesi için, söylediklerini birebir yapan Canaydın gibi bir başkan değil. Fatih Terim'e transferler konusunda fikrini danışacak ama Cenk Ergün gibi birisiyle transferleri yapacak ve hocaya teslim edecek. Ama öyle transferler yapacak ki hocanın fazla fantezi yapma şansı kalmayacak.

Kadroyu sağlam kurup verdiysen, ve o kadroda vuran kıran parçalayan bir kadroysa, Terim'in sevdiğim iki özelliği öne çıkıyor 1 Liderlik 2 Korkak oynama karşında Real varsa bile vur kır parçala. Kaldı ki Uefa kupasının müzemizde olmasının oyuncuların kalitesinin haricinde hocanın en büyük etkisi bu cesarette oluşundandır.

Bu sene Fernando, Feghoili ve aynı kalite de bir Sol Açık ve Sol Bek alınırsa(gönül bir defans bir forvet te ister ama gerçekten bu sene fazla harcama yaptık almadılar diye kızmam) teslim edilirse Fatih Terim'e liderliği ve cesur futboluyla şampiyonluğun en büyük adayıdır Galatasaray!

O zaman diceksiniz neden istemiyorsun! Bir Dursun transfer konusunda Terim'e direnebilecek bir adam değil. İkinci senesinde saçma sapan transferler yaptıracak yine. Ve yeniden eskisi gibi olacaz. İYİ TAKIMLA CESUR OYNARSAN BEKLENTİNİN ÜZERİNDE BAŞARI ALIRSIN! KÖTÜ TAKIMLA CESUR OYNAMAYA KALKARSAN REZİL OLURSUN!

Benim Terim'i istememe sebebim bu. Ha futbol dışındaki karakterinden nefret ediyorum. Galatasaray'a yakıştıramıyorum ama tuvalet adabını bilmeyen başkana sahibiz ona da sabrederiz ama bu kadroya Terim kesin şampiyonluğa oynayacağından ne kadar eminsem seneye de bu kadronun içini boşaltıp yavaş yavaş eriyen bir Galatasaray izleyeceğimden o kadar eminim.

Bunların niye lucescu sportif direktör olarak getirmek istediklerini çözdüm hepsi palavra.

1.Fatih Terim kovulunca yönetim özellikle mehmet özbek taraftardan gelecek baskıyı bildikleri için apar topar 1 gün sonra can topsakalı romanya ya gönderdiler.Topsakalda havaalanına basını çağırıp fatih terimin önünü kesip taraftarıda uyutmak için lucescuya gidiyorum dedi.Böylece mehmet özbek ve tayfası floryadaki yerini sağlama aldılar.Çünkü Fatih hoca gelse bunları yok ederdi.

2.Yarın olacakları söyliyim lucescu bizi reddetti diyecekler (görüştüklerinden bile emin değilim.)

3.Başkan çıkacak bu sefer Fatih hocayla görüşeceğiz diyecek.Ancak Fatih terimin alternatif hoca adayı olması durumunda tekliflerini red edeceğini bildikleri için yalandan teklif götürcekler.Başkan çıkacak anlaşamadık diyecek.

4.Başkan yine çıkacak bu sefer de tudor la devam ediyoruz diyecek.

5.Biz yine kanser olacağız yeni sezonda.

6.Mayısta başkan gidecek tudorla beraber.

Lafın kısası lucescu filan hikaye tudor la devam edilecek.

Son düzenleme:
Yav ne sportif direktörü, simdiden gelsin takimi tanisin Tudor kovulana kadar diye getiriyolar

3-5 mac sonra Tudor kovulup Luce gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt