Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan çapsızlar 2 aydır telefonumun duvar kağıdı feghouli getirin artık yeter sıkıldım be, maicon, belhanda ve gomis te totem yaptım hepsi geldi. Ne zaman feghouli koydum araya mariano vr ndiaye sıkıştı bizim ciguli gelemedi bir türlü. Napsam başka resminimi koysam ne
Screenshot_2017-08-02-00-30-30-206.webp

Ersin Düzen TRT'de ikisi de Perşembe gelecek demişti 2-3 saat önce. Sebebi kampın bitmek üzere olması ve oyuncuların fazladan seyahat yaparak yorulmaması imiş

Fernando, İstanbul'a gelmedi mi daha?

Ndiaye beğendim bir isimdi. Hamza iyi oyuncu dediyse şüphelenmeye başlayabilirim. Adamın beğendiği isimler Sabri ve Umut.
Bu Hamza'nın vizyonu epey genişmiş.Önümüzdeki yıllarda kendisinden faydalanabiliriz.Yalnız o zamana kadar Sabri ve Umut gibi denyolar futbolu bırakabilir.

Bunların niye lucescu sportif direktör olarak getirmek istediklerini çözdüm hepsi palavra.

1.Fatih Terim kovulunca yönetim özellikle mehmet özbek taraftardan gelecek baskıyı bildikleri için apar topar 1 gün sonra can topsakalı romanya ya gönderdiler.Topsakalda havaalanına basını çağırıp fatih terimin önünü kesip taraftarıda uyutmak için lucescuya gidiyorum dedi.Böylece mehmet özbek ve tayfası floryadaki yerini sağlama aldılar.Çünkü Fatih hoca gelse bunları yok ederdi.

2.Yarın olacakları söyliyim lucescu bizi reddetti diyecekler (görüştüklerinden bile emin değilim.)

3.Başkan çıkacak bu sefer Fatih hocayla görüşeceğiz diyecek.Ancak Fatih terimin alternatif hoca adayı olması durumunda tekliflerini red edeceğini bildikleri için yalandan teklif götürcekler.Başkan çıkacak anlaşamadık diyecek.

4.Başkan yine çıkacak bu sefer de tudor la devam ediyoruz diyecek.

5.Biz yine kanser olacağız yeni sezonda.

6.Mayısta başkan gidecek tudorla beraber.

Lafın kısası lucescu filan hikaye tudor la devam edilecek.

Mantikli.sonra bazi cevreler hoca yari yolda birakti diye aglayacak burda

Ole y ola, ole y ola, ole y ola ya belhanda
Ole y ola, ole y ola, ole y ola ya belhanda

danser02.gif

Dursun Özbek bu transferleri 15-16sezonunda yapsaydı şu an bu durumda olmazdık. Sebep olarak FFP'yi gösteriyorlardı netice itibariyle yine ceza yemiştik sezon sonu. Değişe birşey olmadı. O sezon Hamza ile el ele vererek yapmadığı transferler bugün bizi bu noktaya getirdi.

hamzanın çalışıp da enkaz bırakmadığı yer yok ya adam vizyona karşı doğmuş resmen

Oyuncular direk istanbula gelip yerlesmeyi istiyodur
2 3 gün icin kampa gitmeyi bende istemezdim

DGK_YZMXUAgTw9P

RB Leipzig Teknik Direktörü Hasenhüttl: ''Bruma teke tek pozisyonlardaki becerileriyle bizim için maçlarda kilit rol oynayacak.''

RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl: ''Bruma sol kanatta durdurulması zor bir fırtına gibi...''

:red:

Uğur Karakullukçu: "Fernando'nun, Manchester City'den alacağı varmış. O bekleniyor şu an. Perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor."

Fernando yine 2 hafta falan oldu ortaya atılalı ama Feghouli 2 aydır ayak basamadı bir türlü İstanbula

mariano tek basına sag kanadı komple kullanıyor birde önüne feghouli gelirse tadından yenmez heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt