- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
hamza icin kisa bir donem
fazla zarar veremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamza icin kisa bir donem
Bu Hamza'nın vizyonu epey genişmiş.Önümüzdeki yıllarda kendisinden faydalanabiliriz.Yalnız o zamana kadar Sabri ve Umut gibi denyolar futbolu bırakabilir.Ndiaye beğendim bir isimdi. Hamza iyi oyuncu dediyse şüphelenmeye başlayabilirim. Adamın beğendiği isimler Sabri ve Umut.
Bunların niye lucescu sportif direktör olarak getirmek istediklerini çözdüm hepsi palavra.
1.Fatih Terim kovulunca yönetim özellikle mehmet özbek taraftardan gelecek baskıyı bildikleri için apar topar 1 gün sonra can topsakalı romanya ya gönderdiler.Topsakalda havaalanına basını çağırıp fatih terimin önünü kesip taraftarıda uyutmak için lucescuya gidiyorum dedi.Böylece mehmet özbek ve tayfası floryadaki yerini sağlama aldılar.Çünkü Fatih hoca gelse bunları yok ederdi.
2.Yarın olacakları söyliyim lucescu bizi reddetti diyecekler (görüştüklerinden bile emin değilim.)
3.Başkan çıkacak bu sefer Fatih hocayla görüşeceğiz diyecek.Ancak Fatih terimin alternatif hoca adayı olması durumunda tekliflerini red edeceğini bildikleri için yalandan teklif götürcekler.Başkan çıkacak anlaşamadık diyecek.
4.Başkan yine çıkacak bu sefer de tudor la devam ediyoruz diyecek.
5.Biz yine kanser olacağız yeni sezonda.
6.Mayısta başkan gidecek tudorla beraber.
Lafın kısası lucescu filan hikaye tudor la devam edilecek.
Hamza.En azından düşükte olsa şampiyonluk şansı olabilir.Can alıcı bir soru.. Luce kabul etmedi, hocada malum 2.tercih olarak gelmez. Hamza mı ? Tudor mu ?
Ersin Düzen TRT'de ikisi de Perşembe gelecek demişti 2-3 saat önce. Sebebi kampın bitmek üzere olması ve oyuncuların fazladan seyahat yaparak yorulmaması imiş
Son zamanlarda duydugum en sacma bahane![]()