Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüldü yemiş olabilirVay cok sert bir mesaj, kesin dursun atmistir o mesaji.
![]()
Bende diyorum bizim basgan niye boyle uzgun duruyor...
Bunu yap yeni duvar kağıdı olarak:Ulan çapsızlar 2 aydır telefonumun duvar kağıdı feghouli getirin artık yeter sıkıldım be, maicon, belhanda ve gomis te totem yaptım hepsi geldi. Ne zaman feghouli koydum araya mariano vr ndiaye sıkıştı bizim ciguli gelemedi bir türlü. Napsam başka resminimi koysam ne
Ekli dosyayı görüntüle 17460
nevzat romantik ve atarlı bu geceKulüpleriyle alacak problemini çözmeye çalışan Fernando ve Feghouli mesajı iyi okuduysa hemen yola çıkarlar!!!
Nevzat
Ahaa yakinda gelmediler diye iptalde olur
Galatasaray Denayer konusunda anlaşmaya çok yakın. Oyuncu ile anlaşan Galatasaray, Kulübü ilede anlaşması an meselesi.
Volkan Yılmaz
kokoreççi baki usta- şemikler
asım usta- çamdibi
ya da geceleri, alsancak veya çankaya da gördüğünüz beyaz araç![]()
Tudor dan Dursun Özbek'e Ültimatom1.5 ay sonra ki haber;
taktikleri lucescu yapiyor
lucescu işlere karışıyor
Lucescu vs tudor soyunma odasi
yenidoganda tavsiye edebilecegin bir yer var mi ?
Brumayı her izleyişimizde söveriz yönetimembappe ye 180 milyon euro isteniyorsa bruma 70-80 e transfer olur seneye bizde kulüp olarak ağzımızı açar tavana bakarız.
Tudor dan Dursun Özbek'e Ültimatom
" Ya Ben; ya Lucescu "
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Feghouli mesajı okuduktan sonra (temsili)Feghouli ve Fernando konusunda Galatasaray ile ilgili sorun yok.. Bugün zaten ikisine mesaj gitti "Sizin probleminizden bize ne?" diye..
Nevzo
Dursun Özbek bu transferleri 15-16sezonunda yapsaydı şu an bu durumda olmazdık. Sebep olarak FFP'yi gösteriyorlardı netice itibariyle yine ceza yemiştik sezon sonu. Değişe birşey olmadı. O sezon Hamza ile el ele vererek yapmadığı transferler bugün bizi bu noktaya getirdi.