Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
4puan vermesi olumlu oldu Ahmet abiye göre vallahi8 yıldır buradayım şu forum da herşeyi gördüm bir tek senin olumlu bişey yazdığını göremedim ahmet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4puan vermesi olumlu oldu Ahmet abiye göre vallahi8 yıldır buradayım şu forum da herşeyi gördüm bir tek senin olumlu bişey yazdığını göremedim ahmet.
Birtek 2012 sezonun da olumlu yorumlar yapmıştım.(necati transferi hariç ki beni baya yanılttı)8 yıldır buradayım şu forum da herşeyi gördüm bir tek senin olumlu bişey yazdığını göremedim ahmet.
Neden beğenmedin rdas transferleri
Adem Bey siz almancı deil miydinix?
yenidoganda tavsiye edebilecegin bir yer var mi ?
Birtek 2012 sezonun da olumlu yorumlar yapmıştım.(necati transferi hariç ki beni baya yanılttı)
O sezon dışında da 7 senedir elle tutulur bir oyun ve başarı yok.
Bu sezon da tudor gitmese başarı gelmez.
Seneyede dursun gitmese küme düşme hattında ve batık oluruz
Yaşlı(mariano,gomis,fernando,)Neden beğenmedin rdas transferleri
Birtek 2012 sezonun da olumlu yorumlar yapmıştım.(necati transferi hariç ki beni baya yanılttı)
O sezon dışında da 7 senedir elle tutulur bir oyun ve başarı yok.
Bu sezon da tudor gitmese başarı gelmez.
Seneyede dursun gitmese küme düşme hattında ve batık oluruz
Ankarada olacagim gelecek ay 1-2 günlügüne kismet olursa.
İzmir yenidoğanları mı ? Kastediyorsun adem?
disiplinsiz değil de 'istikrarsiz' daha doğru olabilirdiYaşlı(mariano,gomis,fernando,)
Pahalı(maicon,belhanda,ndiaye)
Disiplinsiz(belhanda,Gomis,feguli)
Renktaş dikkat edersen oyun olarak dedim daha çok.Nasil yahu... 2011-2014 arasi tarihimizin en basarili dönemlerinden biridir.
İzmirdeyim ben Ahmet Beycim.