Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di marzio haber girdi roma emre mor ile ilgiliymiş galiba

2de9eabea689c33446f82d52ad25e7d2.jpg

Dursun basgannn

Elle tutulur basari yok dedigin icinde yazdim...

Acikca söylemek gerekirse, 4 sezonda 3 sampiyonluk, kötü oyun ile olmaz.
Sence bjk bu sezon iyi oynayarak mı şampiyon oldu?

Özelikle 2013 te ki kadro ile rakipleri ezip geçmemiz gerekiyordu.
Ancak yine takım içinde kuyu kazma olayları baş gösterince adam akıllı oyun oynamadan şampiyon olduk.

İzmir'e gelirsen kokoreçin benden Ahmet. Hadi yine iyisin.

Soy agacim biraz karisik. Ailemin bir kismi zamaninda yunanistandan göc edip manisada ikamet ettigi icin, babam orada dogdu. Zamaninda Manisa Mithatpasa´ya kayitliydim, ama yolumun ege bölgesine düstügü cok az olmustur. Izmir normal sartlar altinda uzak da degil, 1-2 kere gittim, cok güzeldi ozamanlar.

Sence bjk bu sezon iyi oynayarak mı şampiyon oldu?

Özelikle 2013 te ki kadro ile rakipleri ezip geçmemiz gerekiyordu.
Ancak yine takım içinde kuyu kazma olayları baş gösterince adam akıllı oyun oynamadan şampiyon olduk.

Sezon boyunca degil, ama yeri geldiginden iyi oynayip kazandilar. Göze cok hos gelen bir futbol degil illaki, ama adamlar dogru oyunu oynadilar.

Soy agacim biraz karisik. Ailemin bir kismi zamaninda yunanistandan göc edip manisada ikamet ettigi icin, babam orada dogdu. Zamaninda Manisa Mithatpasa´ya kayitliydim, ama yolumun ege bölgesine düstügü cok az olmustur. Izmir normal sartlar altinda uzak da degil, 1-2 kere gittim, cok güzeldi ozamanlar.

Ortak noktalarımızın çoğalması beni korkuttu Ahmet kardeşim. Ben de aslen manisalıyımdır.

akdeniz akşamlarını söylesene imparator @ugur ız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt