Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Nasri'nin durumu nedir acaba? Guardialo hazırlık maçlarında oynatmıştı birkaç kez ama düşündüğünü sanmıyorum. Kiralanıp yüksek yıllık ücretle alınabilir sola.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi elinde hocam. Dortmund gibi bir takıma gitti ama hala bi kıpırdanma yok çocukta.
dursun özbek sozunu tuttu farkli bi galatasaray izleyeceksiniz demişti zaten5 sene sonra ilk defa bi sezonu kupasız tamamladık.
Ne demiş? İnsan merakı kötü bir şey bazen biliyorumNevzat ibrahim seten'e geçirmiş
Ne demiş? İnsan merakı kötü bir şey bazen biliyorum
eminim forumdakilerin 99% selcuk inandan nefret ediyor, bende sizin gibi nefret ediyorum ama malesef takim selcukun oynayabilecegi duzende kuruluyor.
peki selcukun ilk 11`de yeri garantiyse ve orta sahaya direk oynayacak 11 oyuncu aldisak ozaman takim sablonu nasil olacak?
4-5-1 mi ?
--------------------------------------------MUSLERA-----------------------------------
MARIANO-----------MAICON-----------SERDAR/?------------------LINNES/CAROLE
FEGUILI----------SELCUK---------FERNANDO------NDIYAYE----------BELHANDA
--------------------------------------------GOMIS-------------------------------------------
kadro duzenimiz bunun gibimi olur?
orta sahanin gobeginde yedek olarakta tolga ve donk sayarsak bence fena bir orta sahamiz olmaz. tek sorun belhandanin sol kanata gecmesi olur bence. sayet selcukun oldugu yerde belhandayi ortada oynatip ve kanata ribery gelse daha iyi olur ama oda zor
Bu nasıl bir gerekçe? Oyuncuların sorunu varsa avukat ve menajerleri ilgilenir.Feghouli ve Fernando'da problem oyuncular ile kulupleri arasinda. Adamlar bizimkilerin verdigi antreman listeleriyle calisiyor, rahat olun.
GSC