Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Mundo Deportivo - İspanya

Arda Galatasaray'a göz kırptı

[/FONT]
DGM8jtBXsAElWJ-.jpg

[FONT=&quot]Kupa seramonisine katılmayan Arda maç sonu G.Saray formalı bir hayranıyla çektirdiği fotoğrafı IG hesabından paylaştı. Arda ayrılmak istiyor

[/FONT]
DGM88aVXYAA-VXh.jpg

feghuoli fernando gelir boşa karalar bağlamayın..benim canımı sıkan lige kalmış 8-9 gün hala 2 kritik mevkiye topçu bekliyoruz..bu adam ne zaman gelecek ne zaman alışacak

Selamlar.Fernando ve Fegholui gelir.bu Saatden sonra iptal olmaz

fegli yalan olur artik volkani alirlar

imbula lemine derken badoya gömdüler milyonlari

aynisi olacaktir

Ben 3 gün önceden söyledim fernardo belliki yatti o yüzden apar topar 7.5 milyon e verip Ndiaye aldılar feghulide gelmediği için genc yetenek konateye sulandilar başka izahı yok.sow gibi kanat forvet olacak sanırım.

Son düzenleme:
geri kalan tüm bütceyi ardaya da verebilirler
10 transfer yaptiktan sonra sportif direktör getiren insanlardan basari bekleyen net aptaldir

fegli yalan olur artik volkani alirlar

imbula lemine derken badoya gömdüler milyonlari

aynisi olacaktir

Ben 3 gün önceden söyledim fernardo belliki yatti o yüzden apar topar 7.5 milyon e verip Ndiaye aldılar feghulide gelmediği için genc yetenek konateye sulandilar başka izahı yok.sow gibi kanat forvet olacak sanırım.
gayette mantıklı yaklaşımlar.
volkan şen sol kanatta da oynar.
feghouli yerine volkan şen almak demek intihar demek.
hiç almasınlar yasin / sinan oynasın.
ama volkan şen bizdeki mevcut garry'den daha iyi bir oyuncu bana göre.
yani sol kanat içinde alınabilir.

Kötümser senaryoda fernando yerine alın size son dakika melo transferi denebilir birde üstüne volkan şen gelip transfer biter tudorda y bizi ndiaye şampiyon yapar kafanızı yormayın der iyimser senaryoda donk selçuk ikilisinden biri gider fernando feguli gelir üstüne son dakika denayer ve solbek transferi gelir lucescu da üst akıl olur forum zevk sarhoşu olur

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda gibi futbolculuk kariyeri dibe vuran birisini 3 ay ugras sonrasi 10 milyona getiren bir yönetimden feguli ve fernando beklemek biraz hayalcilik olur
kici kirik vasat badoya 8 milyon gömdüler daha gecen gün
suc sizde beyler
tüm yazi ekran basinda gecirip bunlardan transfer bekliyorsunuz
hadi ortada basarili bir yönetim olsa en azindan zamaniniz bosa gitmemis olurdu

arkadaşlar fernandonun kendi klubunden alacağı var onu aldıığı anda açıklanacak.feg de öyle

Kötümser senaryoda fernando yerine alın size son dakika melo transferi denebilir birde üstüne volkan şen gelip transfer biter tudorda y bizi ndiaye şampiyon yapar kafanızı yormayın der iyimser senaryoda donk selçuk ikilisinden biri gider fernando feguli gelir üstüne son dakika denayer ve solbek transferi gelir lucescu da üst akıl olur forum zevk sarhoşu olur

kusura bakma ama 34lük melodan eskisi gibi performans beklenemez.
dandirik brezilya liginde beceremedi de kovuldu takımından, burada neler yapar kim bilir.
ayrıca melo bizim için iyi olarak kalsın, tekrardan gelip de batırırsa o zaman yuhlayacaz mı onu da selçuka yaptığımız gibi?
feghouli neyse de fernando çok önemli.
şu an takımda 6 numara yok, yani var da yok. eldekiler ancak 5,25 numara olurlar.
ama sağ kanat oyuncularımız var.

dandirik brezilya liginde beceremedi de kovuldu takımından, burada neler yapar kim bilir.
ayrıca melo bizim için iyi olarak kalsın, tekrardan gelip de batırırsa o zaman yuhlayacaz mı onu da selçuka yaptığımız gibi?
şu an takımda 6 numara yok, yani var da yok. eldekiler ancak 5,25 numara olurlar.
ama sağ kanat oyuncularımız var.[/QUOTE

Son düzenleme:
ama sağ kanat oyuncularımız var.
Zaten bende melo transferini kötümser senaryo olarak belirttim melonun gelmesine şu şekilde karşı çıkmam fernando alınır üstüne donk yada selçuktan biri giderse yedek olarak uygun fiyata gelirse katkı verir ama en kritik transfer fernando bu adamı almadan şampiyonluk hayal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt