Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 dakkada tüm transferleri yatırdınız:D

adamlar artık bizim oyuncumuz nedir bu olumsuz hava anlamadım.

Fernando ve Feghouli transferleri bitti, Dursun'a sallamaniz guzel ama baska yerlerden sallayin bi anlami olsun.

belhanda gibi futbolculuk kariyeri dibe vuran birisini 3 ay ugras sonrasi 10 milyona getiren bir yönetimden feguli ve fernando beklemek biraz hayalcilik olur
kici kirik vasat badoya 8 milyon gömdüler daha gecen gün
suc sizde beyler
tüm yazi ekran basinda gecirip bunlardan transfer bekliyorsunuz
hadi ortada basarili bir yönetim olsa en azindan zamaniniz bosa gitmemis olurdu

biz ekran başında geçirdik de sen ne yaptın renktaş ? neden burda takılıyorsun

Sa. En azından Feg yada Fer'den birinin geldiği bir gün diliyorum.

Fat gelsede olur, Tudorla şampiyonluk beklemek camii önü el açıp zengin olmayı beklemek gibi

Fernando, fehuli beklerken musa cagiranla volkan sen gelecek.

Anlaşılan o ki Fer ve Feg hikaye oldu. Zaten gelselerdi sürpriz olurdu bana.

Koskoca Galatasaray başkanı hiçbir ciddi talibi olmayan 72 yaşındaki alzaymırlı Lucescu'nun ayağına gitti ve beyfendi düşünmek için süre istedi. Adam resmen 2002'deki kovulmanın intikamını alıyor hem de kaçıncı kez. Geçen sene de aynısını yaptı daha önce de. Göremiyor mu bunu bizim yönetimler. Yılmaz vuralı getirsinler bu kadar ağırıma gitmez.

Ben 3 gün önceden söyledim fernardo belliki yatti o yüzden apar topar 7.5 milyon e verip Ndiaye aldılar feghulide gelmediği için genc yetenek konateye sulandilar başka izahı yok.sow gibi kanat forvet olacak sanırım.

Bence de kesinlikle öyle olacak. Hatta Maicon ile Sabri'nin sözleşmelerinin feshi gündemde. Maicon'un yerine Balta oynayacakmış.

Marino'nun yerine de Göztepe'den Sabri ile anlaşmak üzereymişiz. Tarafların 3 milyon civarı mütabakata varması bekleniyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt