Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keita'yı hocası yollamıyor. Liverpool sağlam para önerdi ama yine de Leipzig kabul etmedi. Bu yıl kesin takımda olacakmış seneye yollayabilirlermiş

o zaman başka birini bulacak Liverpool....Salah-Mane-Coutinho-Firmino-Lallana-Origi-Sturridge ile inanılmaz işler yapacaklar ofansta

Penaldo bitmeye başlayınca real neymari psgden alir.

eriksen 10 no oynuyor hocam, o mevkide suan rakitic var. dele alli 8 np merkez oyuncusu, iniesta nın yerine düsünülmeli.

nerden baksan 12-13 sene oynar barcada.
Rakitic 10 numarada oynamiyor :)

Busquets 6 numara diyelim, Rakitic de 8 numaranin adami. 10 numarada Iniesta normalinde tabiki sakat falan olmayinca, ama artik o da yaslandi. Rakitic gitse Dele Alli derim sahsen. Yoksa Eriksen bana daha mantikli geliyor.

ilk iki maça sol bek sol açık yetişmez bence ay sonuna doğru alırız bu mevkiiye oyuncuları....

Psg eğer 222 milyon euroyu öderse ffp yüzünden futbolcularını satışa çıkaracakmış. Bunlar ; Di Maria, Aurier, Ben Arfa, Krchowiak ve daha fazlasıda olabilirmiş
Bende yakindan takip ediyorum haberleri ama oyle bir durum soz konusu olmayacak buyuk ihtimal. Vitolo transferinde oldugu gibi Neymar kendi serbest kalma bedelini odeyecek diye haberler var, Katar'dan 222 milyon euro eline gececek ve Neymar kendi gidip Ispanya futbol federasyonuna yatiracak o parayi diyorlar. Benzer bir durum Vitolo transferinde oldu.

Son düzenleme:
Bakin rtaslar, Qatar'lilar futbolda ozellikle 3 yerde guclu

1) PSG -- sahipligini yapiyorlar
2) Barcelona -- ana sponsor
3) Aspire -- genc yetenek akademisi

Zaten FIFA lobilerinin kuvvetini (Dunya Kupasini aldilar) ve yayin alanindaki guclerini (Bein) bilmeyen de yok. Qatar ve Turkiye arasinda yapilan siyasi kader ortakligi, siyasetin ozellike son senelerde futbolu iyice avucunun icine almasi, Turk liginin yayin hakkinin da Qatarlilarin eline gecmesi bence tesaduf degil. Qatarlilarin Turkiye ligini bir proje gibi gordukleri ve dunyaya pazarlamak istedikleri, bu ligin de en degerli markasi olan Galatasaray'i bu yolda kullanmak istemeleri cok dogal.

Ben bu yuzden bu transfer donemi takima Arap oyuncularin doldugunu dusunuyorum. Qatarlilarin buyuk projelerinden biri Afrikadan oyuncu yetistirip Avrupa'ya getirmek, zaten Aspire'in merkezi de Senegal'de. Musluman futbolu gibi bir ekol olusturmak istiyorlar, ya da en azindan futbol uzerinden Muslumanligi pazarlamak, Muslumanlara yayin yapmak ve Muslumanligin imajini degistirmek istiyorlar (Senegal de Musluman bir Afrika ulkesi zaten). Ben Badou Ndiaye isinin icinde de Qatarlilarin olduguna eminim.

Bunlarin ustune bir de yildiz kazandirmak isteyecekler bence takima. O yildizin gelebilecegi pozisyon da belli: sol kanat. O yildiz da kontrolleri altindaki 2 takimdan birinden gelebilir PSG ve Barcelona.

Barca'dan gelebilecek kanatlar: Munir, Arda -- (ikisi de Musluman)
PSG'den gelebilecek kanatlar: Jese, Lucas Moura

Burada oyuncu kaybedecek taraf Barca oldugundan ben PSG'deki isimlerden birinin "hediye edilecegi" kanisindayim. Ama Munir Al-Haddadi ismi de cok mantikli geliyor.

Edit: Su anda adi gecen Konate de Senegalli. Bu da tesaduf degil bence, ve gelecek.

Son düzenleme:
Bende yakindan takip ediyorum haberleri ama oyle bir durum soz konusu olmayacak buyuk ihtimal. Vitolo transferinde oldugu gibi Neymar kendi serbest kalma bedelini odeyecek diye haberler var, Katar'dan 222 milyon euro eline gececek ve Neymar kendi gidip Ispanya futbol federasyonuna yatiracak o parayi diyorlar. Benzer bir durum Vitolo transferinde oldu.
UEFA bu katakulliye dur desin artık. Madem ffp var her kulüp buna uymak zorunda olsun. Biz bu adamlarla nasıl baş edeğiz

Birileri haftaya ligin başladığını yönetime hatırlatabilir mi ? Bence bu kamp dönemi GS tarihinin en plansız en verimsiz kamp dönemi oldu .

Keşke hiç transfer yapmasaydınız. Boktan hocanızı 2-3 hafta sonra kovacaksınız, yeni hoca bu takımı ben kurmadım diyecek ve bir sezon çöpe gidecek. Hiç para harcamasaydınız en azından önümüzdeki sene gelecek yönetimin işini zora sokmamış olurdunuz.

UEFA bu katakulliye dur desin artık. Madem ffp var her kulüp buna uymak zorunda olsun. Biz bu adamlarla nasıl baş edeğiz
Dun Yves Leterme {Club Financial Control Body President}, eger boyle bir durumla karsi karsiya kalirsak ben o paranin nerden geldigini arastiracam UEFA adina demisti. Aciklamasinda, sportif gelirler bu transferleri karsilamak icin yeterli olmali diyor (genel anlamda). FFP icin biz bunlara dikkat ediyoruz demisti. Eger baska bir sahis/firma 'sponsor' olarak transferi gerceklestirirse bu FFP ye takilabilirmis.

Bekleyip gorecegiz artik.

kaynak:
Leterme: "Als PSG zo'n constructie opzet voor Neymar, kunnen we dat niet laten passeren"

____________Muslera______________
Mariano___Maicon__Denayer___Costa
_______Fernando___Ndiaye________
___Feghouli___Belhanda___Nani____
_____________Gomis______________
HO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt