- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
Sıradan oyuncu düz topçu. Ne bi ekstrasi var nede çok eksiği.Aziz Behic i takip eden var mı ? GS da oynayabilecek kapasitede mi acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıradan oyuncu düz topçu. Ne bi ekstrasi var nede çok eksiği.Aziz Behic i takip eden var mı ? GS da oynayabilecek kapasitede mi acaba ?
satıp 2-3 milyon bonservis koparsak süper olurDEDİKODU - Selçuk İnan, Galatasaray'dan ayrılma kararını Dursun Özbek'e iletti. Başkan yol verdi. (via @Selim_Bayer)
Aziz Behic i takip eden var mı ? GS da oynayabilecek kapasitede mi acaba ?
satıp 2-3 milyon bonservis koparsak süper olur
ne patlaması element uyduruyosunuzFeguli, fernando soruları gelir diye badouya tören bile yapmıyorlar. Bu transferler bence patladı.
biri başak değilse neyim.Felipe Melo : 2 Türk kulübü bana teklif yaptı, ancak Galatasaray'dan teklif gelmedi, iki teklifi de reddettim. https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/892420562101952512/photo/1
ismini çok duyuyoruz . Ama şöyle ayrıntılı bir şekilde takip etmedim . İşimize yaramaz demekkiSıradan oyuncu düz topçu. Ne bi ekstrasi var nede çok eksiği.
antalyadir biri garantibiri başak değilse neyim.
yeterli değil bence beklerin çok kaliteli olmasi gerek mariano gibiismini çok duyuyoruz . Ama şöyle ayrıntılı bir şekilde takip etmedim . İşimize yaramaz demekki
daha neler harbiden dedi mi bunu?Hamza Hamzaoğlu : Selçuk'un ayrılma kararı almasına şaşırdım.Bence halen Galatasaray'ın en iyi futbolcusu.
SON DAKİKA - Neymar, Paris Saint-Germain'de. Son Barça idmanına çıkmayan Neymar, takımla vedalaştı. https://twitter.com/tribundergi/status/892659315806539776/photo/1
KON - Ezekiel
BJK - Negredo
GS - Gomis
FB - van Persie
TS - Burak Yılmaz
IBFK - Adebayor
KS - Gyan
ANT - Eto'o
AS - Vagner Love
SİV - Kone
neden şaşırdın adam ndiaye ile birlikte oynar diyor orta sahada..Hatta başımızda olsa orta sahaya takviye bile yaptırmazdı.daha neler harbiden dedi mi bunu?