Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roberto Mancini: "We also wanted to buy Neymar but unfortunately PSG beat us to him."

<3333333333

Hay sokayim surprizinize, nasrinize. Hele bir feguliyle fernandoyu getirin. Bunlar bizi mikiyorlar başka bir şey değil.

536901c8216859f64e6ac8fe42c93df5.jpg

kesin maç öğlen oynanır bizimkiler banttan verir:38573:

Fernando-Fegouli gelip ilk maçta oynasın diyorsunuz da bu adamlar 1 aydır takımlarında değiller, kamplarına katılmadılar. İlk maç falan hayal değil mi? Yanlış mı biliyorum.

Yahu ne nasrisi..Nasri kanat falan oynayamaz. Belhanda yerine alınsaydı eyvallah. Ama şu an çok gereksiz olur.

Sizin gibi yönetim olmaz olsun. Ulan avrupadan elenmişsin ,ligler başlıyor hala transferlerin yarısı yok.

Ulan yokmu koca evrende fegden, fernandodan başka adam.Koca klübü paragöz oyuncuların oyuncağı yaptınız.

Ama taraftar taraftar değil ki yönetim adam olsun.

Ndiaye gibi adama 7 milyon veren adamlardan ne hayır beklersin ki..Birde üstelik avrupan elendikten sonra alıyorsun.Çapsızlar sürüsü..

Yaw ne nasrisi. Dursun bugün görüşmeye başlasa transferi aralık 2018de anca bitirir. Geç kaldılar o is için.

Fernando-Fegouli gelip ilk maçta oynasın diyorsunuz da bu adamlar 1 aydır takımlarında değiller, kamplarına katılmadılar. İlk maç falan hayal değil mi? Yanlış mı biliyorum.

Fernando'yu bilmiyorum ama Feghouli West Ham kampından 1 hafta önce falan ayrıldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt