Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daha 1.5 aydır feghouli ile fernandoyu getirememişiz sürprizi nasıl getiricez

@İbrahim seten
negredo'ya 3 milyon bonservis ücreti uygun
mudur?
@Nevzat Dindar
Galatasaray olsa uygun değildir.. Diğer kulüpler (bjk) olursa uygundur..
@Ibrahim seten
yoksa bana laf mı soktun nevzat?

:asd22:

SD olarak Luce hicbir katki vermeyecekti zaten, iyi oldu milli takima gitmesi.

Dursun luceyi bize getirmek için gitmemiş anlaşılan. plan tıkır tıkır işliyor

Luce-Sportif Direktörlük işi başından beri saçmaydı da ya Galatasaray Başkanının bir ağırlığı olur, adamın ayağına kadar gidiyorsun hala cevap verecek diye bekliyorsun.

Lucescunun gelmemesi gayet iyi oldu. Takim tamamlanmış gelip neyin aklını verecekti. Tudor başarısız olursa rota terim olur, terim de bu sene gelmez ama sene sonu belki

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Ece: Dursun Özbek'in başkanlık performansı hakkında yorum yapmak istemiyorum. Tazminat davalarına verecek param yok. Diş yaptıracağım.

Emre mor cengiz enes hakan çalhanoğlu çağlar söyüncü inşallah gideriz ya 2018 rusyaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lucescu direk TD olmak istediği için milli takıma gitmiştir. Bizim gerizekalılar SF diye tutturdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun hala Romanya'da takılıyordur kesin biri haber versin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kjaer 12.5 milyon.

Lucescu'nun milli takima gitmesine sevindim

Sportif direktorluk olmazdi zaten,adam oglunu getirmek istiyordu

Fenerbahçe, Kjaer'in 12.5 milyon euro bonservis ve 250 bin euro bonus karşılığında Sevilla'ya transfer olduğunu açıkladı.

Uğur Karakullukçu: "Luce'ye CEO'luk teklif edip hem onu hem Terim'i hem de Tudor'u aynı anda kaybeden G.Saray yönetimi tebriği hak ediyor."

Tulunu yonetime al sd olarak lucescuyla gorus sonra terim gelmiyor diyecekler :) bizim icin hayirlisi boyleydi zaten terim gelip bununla sampiyon olsa bir daha filan secilir allah korusun seneye kurtulacaz insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt