Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaglı surat anca araya hatırlı birilerini koyabilirse bir ihtimal terimi ikna edebilir

In karakullukcu we trust

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Fatih Terim gelmez bosuna heveslenmeyin Dursun varken. Zaten tazminat olarak aylik 1.2 milyon TL alacak bidahaki yaz donemine kadar. Bu parayi birakip gelmez bize.

nWayNB.png

Galatasaray Fatih Terim i kaybetmez, olursa tam tersi olabilir. Ayrıca gelmesin FT, GS de misyonunu tamamladı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor'a kaldıysak Feghouli ve Fernando gelmesin bari. Boşuna masraf etmeyelim.

Yağlı surat ne yapıp edip Fatih Terim'i getirmeli.

Surpriz arda'dır heralde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunların niye lucescu sportif direktör olarak getirmek istediklerini çözdüm hepsi palavra.

1.Fatih Terim kovulunca yönetim özellikle mehmet özbek taraftardan gelecek baskıyı bildikleri için apar topar 1 gün sonra can topsakalı romanya ya gönderdiler.Topsakalda havaalanına basını çağırıp fatih terimin önünü kesip taraftarıda uyutmak için lucescuya gidiyorum dedi.Böylece mehmet özbek ve tayfası floryadaki yerini sağlama aldılar.Çünkü Fatih hoca gelse bunları yok ederdi.

2.Yarın olacakları söyliyim lucescu bizi reddetti diyecekler (görüştüklerinden bile emin değilim.)

3.Başkan çıkacak bu sefer Fatih hocayla görüşeceğiz diyecek.Ancak Fatih terimin alternatif hoca adayı olması durumunda tekliflerini red edeceğini bildikleri için yalandan teklif götürcekler.Başkan çıkacak anlaşamadık diyecek.

4.Başkan yine çıkacak bu sefer de tudor la devam ediyoruz diyecek.

5.Biz yine kanser olacağız yeni sezonda.

6.Mayısta başkan gidecek tudorla beraber.

Lafın kısası lucescu filan hikaye tudor la devam edilecek.

Hahaha dün yazdım bunu ve aynen dediklerim çıkıyor.Tudor la devam edecek bunlar bizde burda o mu gelse bumu gelse diye havanda su dövelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt