Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@akinzaf

Galatasaray şimdi de Nasri'yi gündemine almış. Tam Demirören dönemi Beşiktaş'ı gibiler ve bu filmin sonunu hepimiz biliyoruz.

tiner böyle bişey.demiören dönemi sadece quaresma,guti(öylesine takıldı),simao(beklenenden uzakta) ve geri kalanı çöp bi beşiktaş.

muslerası,stoper ve solbek eklenecek olan yeni iyi savunması,ortasahası,kanatları (olası yıldız solkanatla beraber),forveti(gomisin yanında konate)

şimdi böyle bi GS demiören bjksine nasıl benziyo ulan kodugumun bjklisi?biz baştan takım kuruyoruz.miladı dolmuş gutiyi,simaoyu almadık.

Son düzenleme:
24 yasindaki Jesé aradigimiz adamdir cok net.

Jeremain Lens, Beşiktaş için yarın İstanbul'a geliyor. (Hürriyet)

Jese solda akar gider. Nasri zaten disiplinsiz bir adam çok kart görür. Ben her türlü Jese derim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jese iyi güzel hosta ,bu jese ismi nereden cıktı hic anlamadım.bir tane bile jese haberi yok piyasada .nerden cıkarıyosunuz anlamıyrum

jese sürpriz olabilccek bi isim de ondan çıkardık arkadaşlar.

Voetbal International'a gore Sneijder Nice'e yakin, dunku gorusmeler olumlu gecmis.

real madriddeyken ayağı kırılmıştı galiba ondan sonra formunda düşüş oldumu ben takip edemedim pek
Ayagi kirilmamisti ama capraz baglari kopmustu 2013/14 sezonunda.

2014/15 sezonunda Real'de: 23 mac 4 gol.
2015/16 sezonunda Real'de: 38 mac 6 gol.

Gecen sene de PSG'ye transfer olmustu bilindigi gibi, orada Emery onu tutmadi ayni Ben Arfa da oldugu gibi. O da devre arasinda ben oynamazsam gitmek isterim dedi ve 6 ayligina Las Palmas'a kiralik gitti, orada da 16 mac 3 gol.

Gelir gelmez forma satisindan patlama yapacak isimdir bana gore. Sahsen hemen bir tane alirim :)

Lucescu gelmedi diye üzülecek halimiz yok. Şu dünyada Fatih Terim ve Lucescu haricinde bir sürü antrenör var. Ki ben Tudor'la devam etmelerinden yanayım. Yok baktın olmuyor gidersin Claud Puel'i veya bu kalibrede bir adam getirirsin.

Dursun tek hamleyle hem luce hem terim hem de tudoru bitirdi. Bu seneden yine bir şey beklemek hayalcilik olur

GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt